Bodrum Gündem

AK PARTİ, BODRUM’A SIKI YÜKLENİYOR; BU DEFA CHP’NİN İŞİ ZOR…

ortakent skm acilis 3

24 Haziran’da gerçekleşecek olan 27. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Bodrum Teşkilatı, Ortakent Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) açtı.

Bodrum Gündem Haber

Gün içerisinde devam eden saha çalışmalarının ardından Ortakent SKM binasının da açılışını gerçekleştiren AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Bodrum’a sıkı yükleniyor. AK Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen “Bu günlerde gerek parti kademelerinin heyecanı, kararlılığı gerekse milletvekili adaylarının ortaya koyduğu yüksek performans hepimizi daha çok çalışmaya sevk ediyor…” dedi. Ortakent SKM açılışına AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen’in yanı sıra, 1.Sıra Milletvekili adayı Mehmet Yavuz Demir, 6.Sıra Milletvekili adayı Kadir Demir, Eski Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Kadın Kolları Başkanı Hülya Metin, Gençlik Kolları Başkanı Burak Gödekmerdan, ana kademe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

ortakent skm acilis 2HEYECAN ve YÜKSEK PERFORMANS İLE ÇALIŞIYORUZ…

AK Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen, bu günlerde gerek parti kademelerinin heyecanı, kararlılığı gerekse milletvekili adaylarının ortaya koyduğu yüksek performans hepimizi daha çok çalışmaya sevk ediyor diyerek düşüncelerini şöyle ifade etti;

“Genel seçime hazırlanma süresi açısından yeterli olmayan bir zaman aralığında hızlıca ve kurumsal bir şekilde hazırlanmayı başardık. Bugün burada açtığımız SKM merkezimizde, hızımızın ve kurumsal yapımızın bir göstergesi. Bu dönemdeki milletvekili adaylarımızla Bodrum’a getireceğimiz siyaset ve hizmet kalitesi yeni bir başlangıç olacak. Çalışmalarımızda Bodrumlu vatandaşlarımızdan aldığımız enerji bizlere yüksek motivasyon sağlıyor. Hepinizin emeklerine çok teşekkür ediyorum…”

ortakent skm acilis 6OYLARIMIZIN ARTACAĞINDAN EMİNİM…

Ortakent SKM açılışında partililerle saha çalışmalarını değerlendiren milletvekili adayı Mehmet Yavuz Demir, Böyle anlar şarj olma zamanı. Partililerimizin bizlere gösterdiği yoğun ilgi ile bütün yorgunluğumuzu atıyoruz. Dava arkadaşlarımızın destekleriyle Bodrum’da tüm sorunların üstesinden geleceğiz diyen Demir, yaptığı konuşmada, “Bu başarılı ortamı imkanlarını kullanarak bizlere sağlayan kardeşlerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Sizleri de burada görmekten dolayı mutluluğumu ifade ediyorum. Bodrum bana, bize çok güzel duygular yaşatıyor. Bodrum ve Muğla’ya hizmet iddiamla hem sizlerin hem Bodrum’un yanındayım. Çalışmalarımızda yaşadığımız gelişmeler bana Bodrum’u AK Partili yapacağımızın umudunu fazlasıyla veriyor. Oylarımızın artacağından eminim. Böyle başarılı bir teşkilat ve partililerle çalışmaktan büyük memnuniyet duyuyorum…”

ortakent skm acilis 5BU DEFA CHP’NİN İŞİ ZOR…

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Mehmet Yavuz Demir, “Sahada karşılaştığım CHP’li arkadaşlarıma da söylüyorum. Bu defa işiniz zor diyorum. Yavuz Demir ve bu teşkilatın; Atatürk, Cumhuriyet, demokrasi ve laiklik vazgeçilmezidir diyorum. Bu değerlerin heyecanı ve aşkıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugüne kadar bizimle ilgili yaptıkları algı operasyonlarını artık izin vermeyeceğiz. Hedefimiz Bodrum Milas ekseninde oylarımızı arttırmak. Sizlerin, teşkilatın, il başkanımızın, başbakanımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın güvenini boşa çıkarmayacağız…”

Konuşmaların ardından coşku içinde Ortakent SKM binasının açılışı yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.