Bodrum Gündem

KÖTÜ EKONOMİ EVDEKİ HUZURU KAÇIRDI, KADINLAR İSYANDA…

CHP KADIN KOLLARI PAZAR PAZAR DOLAŞIYOR (11)

CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ve CHP Bodrum Kadın Kolları 24 Haziran seçim çalışmalarını Bodrum’un mahalle pazarlarında sürdürüyor. CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu; “Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce nasıl “Ben herkesin Cumhurbaşkanıyım…” diyorsa, bizde; “CHP varsa, herkes için var…” diyerek, bütün yurttaşlarımızı kucaklıyoruz…” dedi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Kadın Kolları seçim çalışmalarını her gün bir mahalle pazarını dolaşarak gerçekleştiriyor, yurttaşlarla bir araya geliyor, onların sorunlarını dinliyorlar. CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu Cuma günü Bodrum merkezde ve Konacık’ta, Pazar günü de hem Gümbet, hem de Mumcular’da pazaryerlerinde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ediyor.  CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu  “Özellikle kadınlarımız, ekonomik krizin evlerindeki huzuru kaçırmasından dolayı isyan ediyorlar…” dedi.

CHP KADIN KOLLARI PAZAR PAZAR DOLAŞIYOR (16)EKONOMİK KRİZ EVDEKİ HUZURU KAÇIRIYOR…

Yurttaşların en çok ekonomik sıkıntılarını dile getirdiklerini ifade eden Başkan Çakaloğlu “Kadınlar artık isyan ediyorlar. Eşlerinin asgari ücretle çalıştığını ve elde ettikleri gelirin de aile geçimine yetmediğinden yakınan kadınlar, neredeyse tencerede pişirecek şey bulamadıklarını söylüyorlar. Ancak iki ayda bir kere et yiyebildiklerini, ekonomik sıkıntıdan kaynaklı evlerinde huzur kalmadığını söylüyorlar…” dedi.

CHP KADIN KOLLARI PAZAR PAZAR DOLAŞIYOR (12)EKONOMİK GİDİŞATTAN NE SATAN NEDE ALAN MEMNUN…

CHP Kadın kolları Başkanı Çakaloğlu pazarlarda yaptıkları çalışmaları not alarak bir rapor haline getireceklerini ve bu verileri CHP Genel Merkezine ileteceklerini de ifade ederek; “Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ve CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu sürekli olarak ekonominin kötüye gittiğini ifade ediyorlar. Bizler de seçim çalışmalarımız sırasında halkımızın nabzını tutuyor ve onların sorunlarını dinliyoruz. Birinci sırada ekonomik kriz geliyor. Ama onlar dolardan, dış borçtan konuşmuyorlar, halkımız evdeki yangını konuşuyor. Enflasyonu yüzde 10’un altında diyorlar ama onlar pazardaki bakkaldaki, marketlerdeki fiyat artışlarını görmüyorlar herhalde. Ne pazarcı mutlu ve pazardan alışveriş yapan halk mutlu. Herkes ekonominin bu gidişine isyan ediyor en çok da kadınlar isyanda…” şeklinde konuşuştu.

CHP KADIN KOLLARI PAZAR PAZAR DOLAŞIYOR (5)CHP VARSA, HERKES İÇİN VAR…

Çok bilinçli ve sistemli bir çalışma programı uyguladıklarını kaydeden Çakaloğlu sözlerini şu şekilde tamamlıyor; “Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce nasıl “Ben herkesin Cumhurbaşkanıyım…” diyorsa bizde “CHP varsa, herkes için var…” diyerek, bütün yurttaşlarımızı kucaklıyoruz. Şu ana kadar gördüğümüz; 24 Haziran seçimlerinde Bodrrum’dan şu ana kadar alınmış en yükse oy oranının da çok üzerine çıkacağız. Daha önce AKP’ye oy vermiş kişiler bile Cumhurbaşkanlığı için Muharrem İnce’ye oy atacağını açıkça dile getiriyorlar. Bu bizim geleceğe olan inancımızı ve mücadele hırsımızı daha da güçlendiriyor…”

Yorumlar

  1. mert dedi ki:

    baş örtünü alda git bodruma yakışmıyor diyenler seçim zamanı baş örtüsü savunucusu oldu