Bodrum Gündem

ÜLKE DARBOĞAZA ve BUNALIMA SÜRÜKLENİYOR, CARESİ CHP’DİR…

CHP_Bodrum_Gümüşlük (2)

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı üyeleri seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’un farklı mahallerine çadırlarda kurdukları stantlarda vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen; Türkiye’nin tüm kaynaklarını şahsi çıkarları için kullanmaya çalışanlar ülkemizi dar boğaza, çatışmaya ve büyük bir bunalıma sürüklüyor…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Meydanında, Turgutreis Atatürk Meydanında, Yalıkavak mahallesi Atatürk Meydanında ve Gümüşlük Mahallesi İskele Meydanında kurulan stantlarda parti programı ve Cumhurbaşkanı adayları Muharrerm İnce’yi anlatan broşürler dağıtıp  vatandaşlarla sohbet ederek bilgi verdiler.

Mahallerde yapılan çalışmalara CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, Gençlik Kolları Üyeleri, Bodrum Belediyesi meclis Üyeleri, Muğla Milletvekili 4. Sıra Adayı Süleyman Girgin, Muğla Milletvekili 6.sıra adayı Emine Yenilmez Aydemir ve partililer katıldı.

CHP_Bodrum_Gümüşlük (3)TÜRKİYE BÜYÜK BİR BUNALIMA GİDİYOR…

CHP Bodrum İlçe başkanı Recai Seymen, “Biz inandık, inandığımızı yapıyoruz ve şunu görüyoruz ki, Bodrum halkı da bize inanıyor. 24 Haziran seçimleri öncesi yoğun bir çalışma programı hazırlayarak mahalle mahalle, sokak sokak yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, milletvekili adaylarımız ve üyelerimiz ile birlikte parti programımızı anlatıyoruz. Ülkemiz 24 Haziran seçimlerine doğru yol alırken, Türkiye’nin sorunları giderek büyüyor. Türkiye’nin tüm kaynaklarını şahsi çıkarları için kullanmaya çalışanlar ülkemizi dar boğaza, çatışmaya ve büyük bir bunalıma sürüklüyor. Türkiye’yi bu zor günlerden ancak Cumhuriyet Halk Partisi çıkaracaktır…” dedi.

Kurulan çadırlar içinde açılan stantlarda vatandaşların Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Cumhurbaşkanı adayı muharrem İnce’ye göstermiş olduğu sevgi ve teveccüh, partilileri oldukça memnun ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.