Bodrum Gündem

CHP GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI MUĞLA’YA ÇIKARMA YAPTI…

gençlik-kolları-genel-başkanı-muğlada

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Muğla ve ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunurken, CHP Muğla İl Gençlik Kolları ve CHP Menteşe İlçe Gençlik Kollarının ortaklaşa düzenlediği panelde konuştu…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, Muğla’da CHP gençleri ile buluştu. Başkan Yılmaz Muğla’nın tüm ilçelerinde CHP İlçe Gençlik Kolları ile birlikte STK’ları, esnafı, Muğla’da eğitim gören Üniversite öğrencilerini ve yerel yöneticileri ziyaret etti. “Bize Zafer Gerek” sloganı ile yola çıktıklarını kaydeden Başkan Yılmaz “Memleketin kaymağını yiyen %1’in değil hepimizin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce için çalışıyoruz ve hep birlikte kazanacağız…” dedi.

gençlik kolları genel başkanı muğlada 11KÖY KÖY, MAHALLE MAHALLE, SOKAK SOKAK, EV EV ÇALIŞIYORUZ…

CHP Muğla İl Başkanı Bekir Perçin CHP Gençlik Kolları Genel Başkan ile birlikte yoğun ve hızlı bir program düzenlediklerini ifade ederek; “Genel Başkanımız ile Muğla merkez ve tüm ilçeleri kapsayan yoğun bir program yaptık. Gençliğimizin verdiği enerji ile tüm Muğla’da bir sinerji yarattığımızı düşünüyoruz. Muğla CHP Gençlik Örgütü olarak tüm yurda örnek olabilecek çalışmalara imza atıyoruz. Mahallelerde, köylerde ve üniversitede, pazarlara gidiyoruz, üreten köylülerimiz ile birlikte oluyoruz, esnafımızı ziyaret edip gönüllerini alıyoruz. Bu çalışmalarımızın karşılığını da, 24 Haziran seçimlerinde alacağımıza inanıyoruz. Hiç yorulmadan, aydınlık yarınlarımız için mücadeleye devam. Çünkü bize zafer gerek…” dedi.

Bodrum CHP Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı’da Genel Başkan Emre Yılmaz’ın ziyaretinin kendilerini motive ettiğini belirterek “Genel Başkanımız Muğla’ya gelerek bizim çalışmalarımızı yerinde inceledi. Seçim çalışmalarımıza omuz verdi. Onun enerjisi ve çalışma azmi bize örnek oldu. Genel Başkan gece gündüz, yoruldum demeden Türkiye’nin her yerine gidiyor. Onun dediği gibi bize zafer gerek ve bunu başaracağız…” dedi.

gençlik kolları genel başkanı muğlada 17GENÇLERE YAKIŞAN YOĞUN ve HIZLI BİR PROGRAM…

CHP İlçe Gençlik Kollarının daveti ile Muğla’ya gelen CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, çok yoğun ve hızlı bir program gerçekleştirdi. Genel Başkan Yılmaz ve Gençlik Örgütü üyeleri Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve CHP Muğla Milletvekili adayları başta olmak üzere, Menteşe CHP İlçe Başkanı Erkan Aydın, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Bodrum CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu ziyaretlerinin ardından Milas’a geçen ekip, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile bir araya geldi. Genel Başkan Yılmaz Milas CHP Seçim Bürosu’nun açılışına da katıldı.

ESNAFLAR ZİYARETTEN DOLAYI MEMNUN OLDU…

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, Muğla’da esnaf ziyaretlerinde bulunduktan sonra Üniversite bölgesi olan Kötekli’de öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin sorunları ve çözüm önerileri üzerine sohbet eden Başkan Yılmaz 24 Haziran seçimlerinin ardından eğitimde büyük devrimler olacağını ifade ederek; “Önce bize zafer gerek…” dedi. Bir Muğla esnafı, CHP’li gençlerin ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz’ın ziyaretinden çok memnun ve mutlu olduklarını belirterek; “Hepsi zıpkın gibiler. Güzel konuşuyorlar, bilgili ve saygılılar. Onları görünce geleceğe yönelik inancımız ve güvencimiz arttı. Gençlerin başkanı taaa Ankara’dan gelmiş, bizlerin sorunlarını, dertlerini dinledi. Çok taktir ettik…” dedi.

gençlik kolları genel başkanı muğlada 20GENÇLİĞİN ÖZÜNDE DİRENİŞ GÜÇÜ VARDIR…

Akşam saatlerinde Konak Altı Kültür Merkezinde, CHP Muğla İl Gençlik Kolları ve CHP Menteşe İlçe Gençlik Kollarının ortaklaşa düzenlediği panelde konuşan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, 24 Haziran’da bir buçuk milyon gencin ilk defa oy kullanacağını anımsatarak “Bir buçuk milyon gencin on beş bini Muğla’da. Bu gençlik, 16 yıllık AKP iktidarından, politikalarından ve karanlık uygulamalarından çok sıkıldı. Özgürlüğümüz elimizden alındı, hala alınmaya da devam ediyor.  Daha özgür bir Türkiye için önce sandığa gitmemiz gerekiyor. Sonra sandığımızı ve oylarımızı korumamız gerekiyor.  Mustafa Kemal’in İstanbul’dan Samsun’a zafer inancı ile başlattığı o yürüyüşü ve direnişi, kurtuluş mücadelesini bugün de yeniden harekete geçirmemiz gerekiyor. Türk gençliğinin özünde, bu direnişi başlatmaya ve bu ülkeyi kurtarmaya gerekli güç vardır…” dedi.

Panelin sonunda CHP Gençlik Örgütü coşu ile İzmir Marşını söylediler.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, yoğun ve hızlı geçen Muğla programının ardından Muğla’dan ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.