Bodrum Gündem

EKONOMİK KRİZİ ÇÖZMEK İÇİN HAZIRIZ…

emine yenilmez aydemir ve süleyman girgin kavaklıdere 9

CHP Muğla 4. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Girgin ve CHP Muğla 6. Sıra Milletvekili Adayı Emine Yenilmez Aydemir dağ taş, gece gündüz demeden omuz omuza 24 Haziran seçimlerine çalışıyorlar. CHP Muğla Milletvekili adayları Kavaklıdere’de yurttaşlar ile buluştu…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Muğla 4. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Girgin ve CHP Muğla 6. Sıra Milletvekili Adayı Emine Yenilmez Aydemir Muğla’nın dört bir yanında yurttaşlar ile bir araya geliyor ve 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından bir dönüm noktası olduğunu anlatıyorlar.

CHP Muğla Milletvekili Adayları, CHP Muğla 4. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Girgin’in de memleketi olan Kavaklıdere’de esnaf ziyaretlerinde bulundular.

emine yenilmez aydemir ve süleyman girgin kavaklıdere 5KADINLARIN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM…

CHP Muğla 6. Sıra Milletvekili Adayı Emine Yenilmez Aydemir, özellikle hem çalışan kadınlarımız ve hem de ev kadınlarımız ekonomik gidişat ile sosyal yaşamlarından hiç memnun olmadıklarını dile getirerek; Siyaseti erkek egemen kalıplardan kurtarmak, her alanda kadına yönelik şiddeti mahkûm etmek, çocuk istismarının kökünü kazımak, doğamızı ve Atatürk’ün bize emaneti olan Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmak, aydınlık, çağdaş bir Türkiye’nin genç ellere emanet edilmesi için, ülkemizi karanlığa sürükleyenlerle mücadele etmek için, partim olan CHP’den, Muğla Milletvekili adayıyım…” şeklinde konuştu.

emine yenilmez aydemir ve süleyman girgin kavaklıdere 11EKONOMİK KRİZİ CHP ÇÖZER…

CHP Muğla 4. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Girgin memleketi olan Kavaklıdere’de, CHP Muğla 6. Sıra Milletvekili Adayı Emine Yenilmez Aydemir ile birlikte mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşarak 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından ne kadar önemli bir seçim olduğunu anlattılar.

CHP Muğla 4. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Girgin, Kavaklıdere esnafını da ziyaret ederek, esnafın son yıllarda çok daha fazla ekonomik sıkıntı içinde olduğunu bildiklerini ve iktidar olduklarında buna yönelik projelerinin ve çözümlerinin hazır olduğunu kaydetti. Girgin “İşçi, esnaf, köylü ve iş dünyasına yönelik birçok projemiz var. CHP Genel Başkanımız sayın Kılıçdaroğlu’da bizim gibi yoğun bir program dahilinde dolaşıyor. CHP olarak ekonomik kalkınma için projelerimiz ve çözüm programlarımızın hepsi hazır.  Özellikle son dönemde kendisini iyice hissettiren ve işçimizin, esnafımızın, köylümüzün, emeklimizin belini büken ekonomik kriz ancak CHP iktidarında çözülebilir. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’de hem ekonomi, hem sosyal yaşam, hem de eğitim ile ilgili çok önemli projeleri halkımız ile paylaşıyor. Güçlü bir Türkiye için geliyoruz…” dedi.

CHP Muğla 4. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Girgin ve CHP Muğla 6. Sıra Milletvekili Adayı Emine Yenilmez Aydemir Kavaklıdere’deki çalışmaları gün boyu sürdü.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.