Bodrum Gündem

“SANAT’A SEYİR” VE “ ROTAMIZ GASTRONOMİ”…

sanata seyir ve gatronomi (2)Barbaros Yatçılık’ın desteğiyle bu yıl ilk defa gerçekleştirilen “Sanat’a Seyir” ve “ Rotamız Gastronomi” konulu Mavi Yolculuk derin sulara yelken açtı.

Bodrum Gündem Haber

Bu özel projenin İlk Rotası Sanatçı ve Akademisyen Doç. Ender Güzey’in, her katılımcının bireysel resim ve sanat tecrübelerini dikkate alarak hazırladığı programlar oldu. Katılımcılar sanatçı ve Akademisyen Doç. Ender Güzey’in, doğanın ayrıntılarını inceleyerek, çeşitli malzeme ve tekniklerle özellikle sulu boya / Aquarel ile renklendirmeyi, form vermeyi, yorumlamayı bakmakla görme arasındaki farkı öğrenecekler.

Resim yapmaya nasıl başlanılacağına dair püf noktaların da paylaşılacağı Mavi Yolculuk serüveninde, katılıcılar resim yapmanın ilk adımlarını öğrenilirken, mevcut resim bilgilerini de geliştirecekler.

Her hafta farklı  mutfak şefleri ile yapılacak seyirlerde  örneğin Halikarnas’tan Girit Mutfağına yolculuk ederken birbirinden farklı lezzetler buluşulacak.

Bunun yanı sıra denizin hissettirdiği özgürlük duygusu ve sanatla buluşacağınız mavi yolculukta içinizde saklı olan yaratıcılığı keşfedilecek.

Mavi Yolculuğun Seyir Programı  şöyle; Bodrum´dan yola çıkarak Gökova seyrimizde; Çatı Limanı, Yedi Adalar,  Küfre, Löngöz, Sedir Adasi ( Kleopatra Adası), Antik Keramos ve Knidos kentlerine uğranacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.