Bodrum Gündem

TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ MUĞLA…

muharrem ince muğlada gökmen ulu fotoğrafı 2

Herkesin Cumhurbaşkanı ilkesi ile seçim çalışmalarını sürdüren Muharrem İnce, Muğlalılar ile buluştu. Bu güne kadarki en iyi miting olduğunu ifade eden İnce Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan’ın Muğla’da sorduğu “Muharrem İnce sen kimsin?” sorusuna “Benim kim olduğumu soruyorsan ben Atatürkçü, Cumhuriyetçi, yurtsever bir fizik öğretmeniyim.” Şeklinde yanıt verdi.

muharrem ince muğlada 2Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Herkesin Cumhurbaşkanı ilkesi ve sloganı ile seçim çalışmalarını ve mitinglerini  sürdüren Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Muğlalılar ile buluştu. Bu güne kadar en yoğun katılımlı miting olduğunu ifade eden Muharrem İnce’ye Muğla forması, Yörük poşusu ve teşbih armağan edildi. Muharrem İnce geçtiğimiz hafta Muğlalılar ile buluşan Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Muharrem İnce sen kimsin?” şeklindeki sorusuna Muğla mitinginde şöyle yanıt verdi; “Benim kim olduğumu soruyorsan ben Atatürkçü, Cumhuriyetçi, yurtsever bir fizik öğretmeniyim…”

Muğla’da 40 binden fazla yurttaş ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin keyfi oldukça yerindeydi.

muharrem ince muğlada gökmen ulu fotoğrafı 1İNCE; “TÜRKİYE YA FİZİKÇİYİ SEÇECEK YA DA KEKÇİYİ SEÇECEK…”

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ekonominin duvara çarptığını kaydederek şöyle konuştu; “Büyümeyi açıklamışlar büyüme diyor 7,4… Yahu büyüme 7,4’te bunu hisseden var mı? Enflasyon, dolar, faizler yukarıya doğru çıkıyor. Erdoğan kiminle kavga ettiyse o yükseliyor. Faizle kavga etti, faiz yükseliyor. Dövizle kavga etti, döviz yükseliyor. İnce ile kavga etti, İnce yükseliyor. Dün şöyle demiş ‘Bana bak Muharrem!’ Erdoğan sana hazine bakıyor, darphane bakıyor, sana örtülü ödenek bakıyor. Sana ne bakayım ben, millete bakacağım millete. ‘Ben ekonomistim’ diyor. Bende diyorum ki; ben de diplomalı fizikçiyim. Unuttuğun bir şey var; dünyada Nobel ekonomi ödülünü alan ilk kişi fizikçidir, hem de diplomalı. Madem ekonomistsin, madem ustasın bir akşam çık karşıma çık. Diplomanı sormayacağım, beygirden düşmeni anlatmayacağım, haramlarını anlatmayacağım tek bir şey tek ekonomi konuşacağız. Yüreğin varsa, cesaretin varsa çık karşıma ekonomi tartışalım. Herkes eteğindeki taşı düşsün. Türkiye 16 yılın sonunda duvara çarpmak üzere. Türkiye ya fizikçiyi seçecek ya da kekçiyi seçecek…” dedi.

muharrem ince muğlada foto özcan özgürVATANDAŞ DEĞİL DEVLET KEMER SIKACAK…

Muğla’da 40 binden fazla yurttaşa seslenen, kendisinin de Türkiye’nin, herkesin Cumhurbaşkanı adayı olduğunu ifade eden İnce turizm konusunda da dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İnşe şunları söyledi; “Turizmi 12 aya yayacağız. Hedefimiz 60 milyon turist, 60 milyar dolar turizm geliri. Zeytini tarımı unutamayız. İtalya bizden zeytinyağını alıyor, şişeliyor. Bizden bir liraya alıyor, 20 liraya satıyor. Marka yaratacağız marka. Gençlerle yapacağız onlarla başaracağız. Sanayinin dörtte biri atıl. Bunları devreye sokacağız. Topyekûn bir kalkınma, refah içinde bir Türkiye yaratacağız. Benim çocukluğum tütün tarlalarında geçti. Adıyaman’da bir köylü dedi ki ‘bize tütünü yasakladılar.’ Allah’ın izni, milletimin isteğiyle bir Cumhurbaşkanı olayım bu işi 15 günde çözeceğim. Türk tütünün de zehir var da ABD tütünün de vitamin mi var?”

muharrem ince muğlada 7BARIŞACAĞIZ, BÜYÜYECEĞİZ, BÖLÜŞECEĞİZ…

“Benim Cumhurbaşkanlığımda 600 milletvekili olmayacak düşecek bu sayı. Barışacağız, büyüyeceğiz, bölüşeceğiz…” şeklinde konuşmasını sürdüren Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce; Bir emeklinin en düşük emekli maaşı 850 lira en yüksek 6 bin 500 lira. Emekli maaşları arasında 9 kat fark olursa; O ülkede gelişme, barış, kardeşlik olmaz. Bunu dengeleyeceğiz. Erdoğan salona giriyor yüksek yargıçların hepsi ayağa kalkıyor. Benim Cumhurbaşkanlığımda Yargıtay salonuna girdiğimde yargıçlar ayağa kalkmayacak. Geçen gün bir Danıştay üyesi kadın, benim aleyhimde tweet atıyor. Benim Cumhurbaşkanlığımda bir Danıştay üyesi ya da Yargıtay üyesi asla rakibim hakkında tweet atamaz. Ben size söz veriyorum; Benim Cumhurbaşkanlığımda vatandaş kemer sıkmayacak, devlet kemer sıkacak…” şeklinde konuştu.

muharrem ince muğlada 6“OYUNUZU KULLANIN… YSK’YI BANA BIRAKIN”

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce; “Türkiye’nin dört köşesine gittim. Müthiş bir değişim rüzgarı var. Oyunuzu kullanın… YSK’yı bana bırakın. Avukat arkadaşlarım, cübbeleriniz araçlarınızın içinde olsun. Pazar günü Yalova’da olacağım, oyumu kullanıp Ankara’ya gideceğim. Alavere dalavere işlerine başladılar mı sandalyemi alıp YSK’nın önüne gideceğim. YSK üyelerini uyarıyorum! Görevinizi doğru düzgün yapın, fotoğraflarınızı Türkiye’nin bütün sokaklarına asarım, sokağa çıkamazsınız. Hiç kimse korkmasın…” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

İnce Muğla mitinginin ardından Marmaris’e geçti…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.