Bodrum Gündem

DUYGUSAL, BEDENSEL VE RUHSAL DENGE…

deniz quantumfeedbackDünyada silah sektöründen sonraki en büyük gücün ilaç sektörü olduğunu bilmeyenimiz kalmadı sanırım. Silah sektörünün alenen ölüm sattığı gün gibi aşikârken, ilaç sektörünün gerçekten sağlıklı olmamız için çalıştığını aynı gönül rahatlığı ile söylemek mümkün mü?

 Günümüz teknolojisi ve bilim insanlarının emeği ile son yıllarda ilaç sanayine alternatif olan tedavi yöntemleri insanlar arasında hızla talep görmeye başladı. Bugün yapay zekalı robotlar ve daha bir çok gelişmeye imza atan bilim sayesinde bio-rezonans sistemlerinin güncel uygulamalara uyarlanabilmesi ile ortaya çıkan quantum cihazları ve onlardan elde edilen şifaya örnek gösterilen ve Bodrum’da Deniz Korkmaz tarafından uygulanan Quantum biofeedback hakkında bilgi edineceğiz.

 Çiçek Bozoğlu / BG Röportajları

1968 yılında Ankara’da doğan Deniz Korkmaz Dokuz Eylül Üniversitesi iktisat bölümünden mezun olduktan sonra daha önce tatil amaçlı geldiği Bodrum’a yerleşir.

“Bir süre turizm sektöründe çalıştım daha sonra İngiltere Konsolosluğunda Pro Consul olarak 18 yıl çalıştıktan sonra emekli oldum…”

Alternatif tedavi yöntemlerine ilgin ne zaman başladı?

“Son on senedir kendimin ve ailemin sağlığı ile yakından ilgileniyorum. Daha önce nefes,

Reiki, Gyrokinesis, Nlp ve Access Bars ile ilgilenip eğitimlerini almıştım. Quantum biofeedback

makinesinde bütün alternatif tıp ve enerji çalışmalarının birleştiğini gözlemledim…”

Eductor Quantum Biofeedback Cihazı ile tanışma hikayen nedir?

“Kendi sağlığımla ilgili yıllarca çözülemeyen problemimle ilgili cihazı deneyimleyip şifa bulduğum zaman ilgim başladı…”
duygusal bedensel ruhsal denge (6)Bize bu cihazın çalışma prensibini açıklayabilir misin?

“Quantum biofeedback cihazı bilinç ara yüz işletim sistemi olarak çalışır. Cihaz danışanın bilinç dışındaki biyolojik enformasyona saniyenin 1/1000’i hızında ulaşır ve bu bilgiler üzerinden terapi uygular. Sistem esasen kişinin bilinç dışı süreçlerini, bilincin farkında olduğu seviyeye yani farkındalık düzeyine taşımak için tasarlanmıştır. Çünkü holistik yaklaşım, iyileşme sağlamayı bir dizi dönüşüm olarak kabul eder. Quantum biofeedback, enerji dengeleme sistemi kuantum fiziğine dayanarak kişinin duygusal, zihinsel ve ruhsal açıdan dengelenmesine yardımcı olur. Bir çok ülkede kabul gören ve güvenle kullanılan cihaz, kişinin beden, ruh ve zihin sisteminde dengelenmesini sağlıyor. Işık hem dalga hem de parçacık özelliği gösterir. Ancak iki özelliği aynı anda göstermez. Baktığın zaman parçacık, bakmadığın zaman dalga konumundadır. Bu özellik “Kuantum Felsefesi” ni oluşturur. Çünkü enerji gözlemleyen kişinin ya da katılımcının düşüncelerinden etkilenir. Evrene baktığımız zaman madde hakimdir, bakmadığımız zaman ise akışkan enerji denizidir.  Bu durum karşısında klasik fizik, atom yapısını açıklamakta yetersiz kalmıştır. Klasik fizik enerjinin lineer(doğrusal)  aktarıldığını, kuantum fiziği ise enerjinin kesikli paketler halinde aktarıldığını öne sürer. Kuantum alanı bireye tıpkı bir kamera gibi yargısızca dışarıdan bakmayı sağlar. Kuantum evrenine girdiğinizde kalıplaşmış düşüncelerinizi geride bırakmanız gerekir…”
Duygusal mı yoksa fiziksel mi rahatsızlıklara çözüm üretiyor?

Quantum biofeedback Eductor teknolojisi ile danışandan aldığı 12 bin farklı frekans bilgisi ile bütün vücut sistemini fiziksel, ruhsal ve zihinsel olarak üç boyutlu bir mekânda ölçmekte, analiz etmekte ve dengeleyecek şekilde frekans terapisi yapabilmektedir. Biofeedback, bir kişinin sağlık ve performansını artırmak amacıyla fizyolojik aktiviteyi nasıl değiştireceğini öğrenmesini sağlayan bir süreçtir. Biyolojik geri bildirim, birçok fizyolojik işlevin aynı sistemlerin etkinliği hakkında bilgi sağlayan frekansları kullanarak onları daha kolay idare edebilmek için daha fazla farkındalık kazanma sürecidir.
Bu yöntemi Bodrum’a ilk getiren misiniz ve başka uygulayıcılar da var mı?

Eductor cihazını Bodrum’a ilk getiren kişi benim. Benden sonra başka uygulayıcılar da bu cihazı kullanmaya başladı. Fakat bu cihazın kullanımında yeterli eğitimi almanın yanı sıra kullanacak olan kişinin iyi bir İngilizceye de sahip olması gerektiğini düşünüyorum.

duygusal bedensel ruhsal denge (4)İyi derecede İngilizce bilmek yeterli mi?

“Çünkü cihazın dili İngilizce. Danışanlarımın en kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları için her yıl makinenin mucidinin düzenlediği konferanslara ve özel eğitimlere katılıyorum. Ayrıca Quantum üniversitesinde bütünleyici alternatif tıp okuyorum…”

Tedavi için size gelenlerin profili hakkında bilgi verebilir misiniz?

“3 yaşından 90 yaşına kadar her yaştan danışanımız var. Sadece kalp pili olanlar bu makineyi kullanamazlar. Öğrenci, çalışan, ev hanımı, emekli her kesimden danışanımız var…”

duygusal bedensel ruhsal denge (8)Danışanlarınız uyguladığınız tedavi sonrasında ne gibi kazanımlar elde ediyorlar?

“Fiziksel ve ruhsal olarak kendileri ile ilgili farkındalıkları artıyor, streslerinden kurtuluyorlar. Chakra, auraları ve blokajları temizleniyor. Toxinlerinden arınıyorlar. Vücutlarının ruhsal, zihinsel farkındalıkları ve dengeleri sağlanıyor. Travmalarından arınmalarına yardımcı oluyor…”

Genelde hangi meslek dalından danışanınız var? Bununla ilgili bir genelleme  yapabilir mi?

“Eductor biofeedback şifa tekniği ile vücutlarını olumlu bir biçimde etkilenip psikolojik

yeteneklerini ve fiziki fonksiyonlarını geliştirerek, yaşam kalitesini artırmak isteyen herkes  gelebilir. Günümüzde her yaştan, her meslekten özellikle stres altında çalışanların ruh, benden, zihin sağlıklarını dengelemek için rahatlıkla kullanabilecekleri bir yöntemdir…”

Temelini teknoloji, bilim ve tıbbın oluşturduğu ve ülkemizde yeni keşfedilmeye başlanan Holistik iyileşme kavramını her geçen gün çevremizde daha fazla duyacağa benziyoruz.  Standart bir seansı yaklaşık 2 saat süren tedavi yönteminde kaç seansa ihtiyaç duyulacağı kişiden kişiye değişmekle beraber İlaç sektörünün iyileşmemizden mi yoksa hastalanmamızdan mı daha çok para kazanacağı sorusunu da aklımızdan çıkartmamız gerektiğini belirtmekte fayda var. Pozitif bilimle iç içe olan, pek çoğumuzun bilmediği ama öğrenmemek için de  herhangi bir engelimizin bulunmadığı tedavi yöntemlerinin dünyada çapında kullanıcı sayısının hatırı sayılır rakamlara ulaştığının da altını çizelim…

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.