Bodrum Gündem

İYİ PARTİ BODRUM’DA BAYRAMLAŞTI…

DSC_3895

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramının birinci günü, bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bodrum Gündem Haber

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Ramazan Bayramını idrak etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun şunları söyledi;

“Başta Bodrum Yarımadamızdaki hemşerilerimiz olmak üzere İslam Âleminin ve yüce Türk Milletinin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Vatandaşlarımızın iyi bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Bayramın birinci günü İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığımızda partililerimiz ve vatandaşlarımızla bayramlaşıyoruz. İYİ Parti’ye gönül veren vatandaşlarımızın, Bodrumlu hemşerilerimizin partimizdeki bayramlaşmaya yoğun ilgi gösterdiklerine şahit oluyoruz. Bu da bizleri son derece mutlu ediyor. İYİ Parti’ye olan ilginin, alakanın inşallah sandığa da yansıdığı ve 24 Haziran seçimlerinden sonra bu kötü günleri geride bırakacağız. Yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. İnşallah Sayın Meral Akşener’in liderliğinde, cumhurbaşkanlığında yeni bir dönem başlayacak. Ben bu duygu ve düşüncelerle Bodrum Yarımadası’nda yaşayan vatandaşlarımızın ve Türk İslam Âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.”

İslam dünyası için bayramların milli ve manevi duyguların çok yüksek olduğu dönemler olduğunu söyleyen İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz şunları söyledi;

“Bayramlarımız barışın, kardeşliğin, el ele tutuşmanın, paylaşmanın ve sonsuz huzurun topluma yayıldığı dönemlerdir. Bu mübarek Ramazan Bayramının öncelikle Bodrum Yarımadamıza, ülkemize, tüm İslam Âlemine ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Ayrıca Ramazan ayı içerisinde yaptığımız seçim çalışmalarımızda halkımızla bir araya geldiğimizde de belirttiğimiz gibi ülkemiz, 16 yıldan bu yana girdiği ve şuanda dar bir boğaz haline geldiği çıkmaz sokaktan, bu karanlık günlerden bir an önce kurtulması gerektiğini belirttik sürekli. Bununla ilgili Bodrum İlçe Teşkilatının kurulduğu ilk günden bu yana Bodrum halkının bizlere göstermiş olduğu teveccühü, ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşallah 25 Haziran sabahında Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in cumhurbaşkanlığında Türkiye’de yenden doğacak güneşin müjdesi ile uyanmak dileğiyle inşallah mübarek Ramazan Bayramımız ve 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerin hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.