Bodrum Gündem

BODRUM SAHİLLERİ BOM BOŞ…

bodrum-sahilleri-boşaldı-6

Bodrum’da yerli turistlerin en çok tercih ettiği beldelerden birisi olan Ortakent sahilinde tam anlamı ile in cin top oynuyor. Bodrum Belediye Başkanı ve Otelciler sahillerin ve otellerin boş olmasından mutlu. 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Türkiye’nin İstanbul ve Antalya’dan sonra en çok turist alan destinasyonlarından birisi olan Muğla ve Bodrum adeta boşaldı. Kelimenin tam anlamı ile in cin top oynuyor.

MarmarisÖnce Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü sosyal medyada “Haydi artık herkes evine, Tatil Cenneti Marmaris’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Marmaris’e yine gelin, her zaman gelin. Ancak geleceğimiz için, demokrasimiz için, lütfen 24 Haziran’da sağ salim evlerinizde olun, oylarınız kullanın…” ifadelerinin yer aldığı mesajlar ile 24 Haziran’da oy kullanmanın önemine dikkat çekmişlerdi. Ardından da Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Belediye Meclis Üyesi Niyazi Atare de “Bodrum’da boy vermeyin, oy verin…” mesajı ile 24 Haziran seçimlerinde oy kullanmanın önemini vurguladılar. Daha sonra Datça, Edremit, Kuşadası ve diğer bir çok turizm belde belediyesi de “24 Haziran’da sahillerimiz bakımda…” gibi ilginç sloganlar ile 24 Haziran seçimlerinde oy kullanmanın önemini dile getirdiler.

bodrumMİSAFİRLERİMİZI OYLARINI KULLANMALARI İÇİN EVLERİNE YOLLADIK…

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “Ülkemizin medeni yüzü olan Bodrum’a gelen misafirlerimiz de medeni ve duyarlıdır. 24 Haziran seçimleri çok önemli. Bu nedenle Bodrum’a gelen misafirlerimiz de Cumhuriyet’e ve Demokrasiye sahip çıkmak için oy kullanmak üzere evlerine döndüler. Bodrum’un boşalmasından dolayı çok mutluyuz. 25 Haziran’dan itibaren Bodrum’a bekliyoruz…” dedi.

Basın da bu mesajlara duyarsız kalmadı ve “CHP Belediyeleri 24 Haziran’da Plajları Kapatacak!” başlıklı haberler yaptılar.

bodrum sahilleri boşaldı 2BODRUM HİÇ BU KADAR BOŞ KALMAMIŞTI…

Bodrum’da yerli turislerin en çok tercih ettikleri beldelerden birisi olan Ortakent-Yahşi sahili 23 Haziran itibarı ile bomboş. Ortakent-Yahşi Sahilinin en köklü otellerinden birisi olan Açelya Otel sahibi ve Bodrum Belediye Meclis Üyesi Dursun Yiğit sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarda, Bodrum’a tatil yapmak üzere gelen yerli turistlerin 24 Haziran seçimlerinde oy kullanmak için oy kullanmak üzere tatillerine ara verdikleri açıkça görülüyor. Özellike hafta sonları Bodrum yerlisinin de tercih ettiği Ortakent-Yahşi’de neredeyse oturacak yer bulunamazken, 23 Haziran 2018 Cumartesi günü Ortakent-Yahşi’de oteller ve şezlonglar bom boş.

bodrum sahilleri boşaldı 3OTELİMİZDEKİ MİSAFİRLERİMİZİN HEPSİ OY VERMEYE GİTTİLER…

23 Haziran itibarı ile otelin neredeyse tamamen boşaldığını ifade eden Açelya Otel sahibi ve Bodrum Belediye Meclis Üyesi Dursun Yiğit “Bu durumdan çok memnunum. Tatilini Ortakent’te yapmak üzere gelen misafirlerimizin bir bölümü oy kullanmak için iki günlüğüne memleketlerine dönerken, bir bölümü ise tatillerini 24 Haziran öncesine denk getirmişler. Bir kısmı ise 25’inden sonra gelecekler. 25 Haziran itibarı ile otelimiz tamamen dolu, bu gün ise sadece yabancı misafirlerimiz var…” dedi.

bodrum sahilleri boşaldı 2OTELİMİZ BOŞ OLDUĞU İÇİN MUTLUYUM…

Bodrum turizminin ilk başladığı 80’li yıllardan bu yana sektörün içinde yer alan Şahbaz Otel’in ikinci kuşak sahibi İsmail Şahbaz da 23 Haziran itibarı ile otelin boşaldığını ifade ederek “Bir turizmci olarak otelimizin boş olmasından bu kadar mutlu olacağımızı düşünmezdik. Ancak çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Demokrasi için, geleceğimiz için 24 Haziran seçimlerinde oy kullanmak çok önemli. Buna duyarlı olan misafirlerimiz oy vermek üzere memleketlerine döndüler. Otelimiz ve sahillerimiz boşaldı. Bu çok mutluluk verici bir durum. Demek insanlar demokrasimizie ve Cumhuriyetimize sahip çıkıyorlar…” dedi.

Bodrum’un hemen hemen tüm sahilleri ve otellerinin de Ortakent-Yahşi otellerinde olduğu gibi boşaldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.