Bodrum Gündem

AK PARTİLİLER SEÇİM SONUCUNU BODRUM SOKAKLARINDA KUTLADILAR…

AK PARTİLİLER SEÇİM SONUCUNU BODRUM SOKAKLARINDA KUTLADILAR…

ak-parti-secim-zaferi24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin bitmesi ve kesin olmayan sonuçlarının açıklanmasının ardından Ak Partili vatandaşlar Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesini ellerine Ak Parti bayraklarını alarak  Bodrum sokaklarında zafer turu atarak kutladılar.

Bodrum Gündem Haber

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçlarını AK Parti Bodrum İlçe binası önünde bekleyen partililer, Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesini önce parti önünde seçim otobüsünden çalan müzik eşliğinde kutlamaya başladılar. Bazı partililer ve vatandaşlar daha sonra araçlarına binip ellerine Türk ve parti bayraklarını alarak büyük bir coşkuyla Bodrum sokaklarında şehir tutuna çıktılar.  Şehit turuna çıkan konvoya sokaktaki kimi esnaf ve vatandaşın da alkışlarla eşlik ettiği görüldü.

omer-ozmen-basin-tanismaAk Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, erken seçim kararı alındıktan sonra çok zorlu bir süreçte çok zorlu bir çalışma yaptıklarını belirtirken sözlerine şöyle devam etti “Tüm ekiplerimizle sahadaydık. Genel merkezimizin politikaları doğrultusunda çalışmalarımızı yapıp Bodrum halkına mesajlar verdik. Şu anki sonuçlara göre Bodrum’da daha iyi durumda olduğumuz görünüyor. Muğla genelinde de 3’üncü milletvekilini kıl payı kaçırdık. Ülkemizin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçmesi hepimizi çok mutlu etti. Türkiye’yi daha iyi bir gelecek bekliyor. Bu mutlaka Bodrum’a da yansıyacaktır. Biz de hükümetimizin politikaları doğrultusunda bunları Bodrum halkına daha iyi anlatıp Bodrum halkının sevgisini daha fazla kazanmaya çalışacağız” dedi.

Seçim sonuçlarını kutlamak için Bodrum sokaklarında zafer turuna çıkan konvoya kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından sözlü ve fiziki saldırıda bulunup  Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği ve yapılan ihbarlar neticesinde de kişinin polis ekiplerince  gözaltına aldığı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.