Bodrum Gündem

TED BODRUM MEZUNLARI LGS’DE %2’LİK BAŞARI DİLİMİNDE…

TED BODRUM MEZUNLARI LGS’DE %2’LİK BAŞARI DİLİMİNDE…

besiad ted bodrum koleji Yaşam Deneyimi ve Meslek Gözlemi Programı (11)Bu yıl ilk kez düzenlenen Liseye Geçiş Sınavında TED Bodrum Koleji öğrencileri Türkiye genelinde ilk % 2’lik dilime girerek üstün bir başarı elde etti.

Bodrum Gündem Haber

Yaklaşık bir milyon öğrencinin ter döktüğü, 2 Haziran’da gerçekleşen LGS’ye giren TED Bodrum Koleji öğrencilerinin % 40’ı Türkiye genelinde ilk % 2’lik dilime girerek büyük bir başarıya imza attı.

Ayrıca öğrencilerden % 91’i en az bir dersten tam puan aldı; %99,4’ü en az bir dersten en fazla bir yanlış, tüm öğrenciler ise en az bir dersten en fazla iki yanlış yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan TED Bodrum Koleji Genel Koordinatörü, Lise ve Ortaokul Müdürü Sevinç Zeren; “TED okulları öğrenmeyi odağa alır. Öğrencilerimiz, öğrendiğinde karşısına çıkan tüm sınavlarda başarılı sonuçlar elde eder. Bu sene değişen sistemde, ezberden uzak, kalıcı öğrenmeyi hedefe koymuş olmamızın sonuçlarını aldık. Açıklanan 2018 LGS sonuçları ile öğrencilerimiz, bizleri bir kez daha gururlandırdı. Emeği geçen çalışma arkadaşlarımı, öğrencilerimizi ve bu süreçte onlara desteklerini esirgemeyen velilerimizi kutluyorum.” dedi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.