Bodrum Gündem

DOĞA KOLEJİ BODRUMLU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞMAYA HAZIR…

DOĞA KOLEJİ BODRUMLU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞMAYA HAZIR…

bodrum doğa koleji 1

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Doğa Koleji, Bodrum’da 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak. Bodrumlu öğrencilerin geleceğine ışık tutacak Doğa Koleji, hazırlıklarını tamamladı.

Bodrum Gündem Haber

Doğa Koleji 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Bodrumlu  öğrencileri kaliteli eğitimiyle buluşturacak. Yoğun göç alan Ege’nin incisi Bodrum’da, eğitimde fark yaratan konseptlerini, kaliteli eğitim anlayışını öğrencilere sunmak için gün sayan Doğa Koleji, son hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye’nin eğitim sektörüne yön veren Doğa Koleji, sunduğu yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle öğrencilerine, çalışanlarına ve topluma değer katmaya devam ediyor. Doğa Koleji yeni dönemde açacağı kampüslerle sayısını 124’e çıkaracak. Türkiye’de kaliteli eğitim ile tanışmayan öğrenci bırakmamak için mücadele ve emek veren Doğa Koleji, Anadolu’yu İstanbul’dan ayırmıyor. İstanbul, Ankara gibi şehirlerde bulunan kampüslerinden, Anadolu’da bulunan okullarının,  kampüs fiziki ve eğitim şartları hususunda hiçbir farkı olmadığını dile getiren Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, her öğrenciye aynı titizlikle yaklaştıklarını dile getirdi. Bodrum rüzgarının Doğa’dan eseceğini belirten Lüle,  Bodrum Doğa Koleji kampüsünde anaokulundan, liseye kadar eğitim verileceğini söyledi.

Doğa Koleji erken kayıt avantajları Bodrum’da da devam ediyor. Kayıtların kontenjanlarla sınırlı olduğunu belirten Lüle, “Bodrumlu velilerin ve öğrencilerin ilgisinden, eğitime verdiği önemden oldukça memnunuz…” dedi.

Lüle, kaliteli eğitime önem veren ve destek olan bir şehrin öğrenci başarısının kaçınılmaz olacağını da sözlerine ekledi.

BDK1 BDK2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.