Bodrum Gündem

ANLAMLI FOTOĞRAFA BRONZ MADALYA…

Zeynep Ugurdag-BODFAD

Güney Afrika’da düzenlenen Bienalde BODFAD Üyesi Zeynep Uğurdağ “Anne Sütü” adını verdiği fotoğrafı ile bronz madalya aldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

BODFAD Üyesi Zeynep Uğurdağ “Anne Sütü” adını verdiği fotoğrafı ile katıldığı FIAP 34.Siyah Beyaz Baskı Bienali için oluşturulan Türkiye Takımı aldığı puanlarla dünya 4.sü olarak Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF)’ye bronz madalya kazandırdı.

SİYAH-BEYAZ BİENAL 2018 001

Güney Afrika’da düzenlenen Bienale, FIAP kararı gereğince üye ülkeler takım olarak 10 adet fotoğrafla katılıyorlar. Bu sene TFSF Siyah/Beyaz fotoğraf dalında “Anne Sevgisi” temasını seçmiş ve düzenlediği yarışmaya 46 katılımcının gönderdiği 144 fotoğraftan 10 tanesi ile Türk Milli Takımı’nı oluşturmuştur. BODFAD Üyesi Zeynep Uğurdağ “Anne Sütü” isimli fotoğrafı ile 1. Sıradan takımda yer almıştı.

Zeynep Ugurdag-BODFADBODFAD Üyesi Zeynep Uğurdağ Kimdir?

1962 Denizli doğumlu. Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. Öğretmen subay olarak görev yaptığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan 2004 yılında emekli oldu. Fotoğrafa 2011 yılında İstanbul’da Altuğ Özgenlik’ten aldığı temel fotoğraf dersleri ile başladı. IFSAK’tan Hakan Hatay ile Sokak Fotoğrafçılığı, Türkiye’nin duayen fotoğrafçılarından Ersin Alok ile saha çalışmaları ve yurtdışı kaynaklı çeşitli webinar ve atölye çalışmaları ile fotoğraf çalışmaları devam etmekte. Çeşitli yurtdışı fotoğraf dergi ve web sitelerinde çalışmaları yer almaktadır. Halen BODFAD çatısı altında faaliyet göstermekte…

Yorumlar

  1. Şenay aktemur 05353165583 dedi ki:

    Genelkurmayca size verilen kirkstal resimli silti bitpazarindan satın aldım isterseniz size verebilirim 05353165583