Bodrum Gündem

FOTOĞRAF SANATÇILARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ…

FOTOĞRAF SANATÇILARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ…

kadir vargı erdinç bakla fotoğraf sergisi (17)

Dibeklihan’da sadece kültür ve sanat etkinlikleri yapılmıyor, topluma örnek olabilecek ve yol gösterecek davranışlar da sergileniyor. Gerçekleştirilen iki fotoğraf sergisinin tüm geliri Bodrum Sağlık Vakfı’na bağışlandı…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyünde 30 Haziran’da “Gezdim Gördüm” adını verdiği fotoğraf sergisini açan 1974 Kıbrıs Barış Harekatında savaş muhabiri ve sonrasında da TRT’de TV Haberleri eski Müdürü Ülkü Angılı, bayrağı Bodrum Gönüllüsü Fotoğraf Sanatçısı Kadir Vargı’ya devretti.

kadir vargı erdinç bakla fotoğraf sergisi (18)İki eski dost Ülkü Angılı ve Kadir Vargı Dibeklihan’da arka arkaya fotoğraf sergisi açtılar. 30 Haziran’da sergisini açan Ülkü Angılı sergiden elde edilecek olan tüm gelirin Bodrum Sağlık Vakfına bağışlarken, 14 Temmuz günü bayrağı devralan ve “Dalyan’da Zaman” adlı fotoğraf sergisini açan Kadir Vargı da sergiden elde edilecek tüm gelirin yine Bodrum Sağlık Vakfına bağışladı.

İki eski dostun bu anlamlı davranışına Dibeklihan kurucusu Cenap Tezer de katkı koyarak bu sergilerden komisyon almadığını belirtti.

kadir vargı erdinç bakla fotoğraf sergisi (32)

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.