Bodrum Gündem

“KIZIMIZIN DOĞUM GÜNÜNE HEDİYE ALMAYIN, LÖSEV’E BAĞIŞ YAPIN…”

“KIZIMIZIN DOĞUM GÜNÜNE HEDİYE ALMAYIN, LÖSEV’E BAĞIŞ YAPIN…”

KÜBRA KIZI LÖSEV KAMPANYABodrumlu Necip Şahin ve Kübra Kurucu çifti kızları Eftelya  Öykü’nün ilk yaş günü için LÖSEV’de özel bir kampanya başlattılar.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Necip Şahin ve Kübra Kurucu çifti 27 Temmuz’da ilk yaşına girecek olan minik kızları Eftelya Öykü’nün doğum günü kutlamalarına gelecek olan arkadaşları ve yakın akrabalarının hediye almalarındansa LÖSEV’e yapacakları bağışlarla ihtiyaç sahibi lösemili çocukları sevindirmeyi tercih ettiler. Kurucu çifti doğum günü kutlayacak diğer arkadaşlarına da davranışları ile örnek oldular.

Kübra Kurucu, Bodrum’da sahne alan müzisyen Mehmet Aykoç’un kızları Mila için benzeri bir kampanya yaptığını ve kendisinin de bu kampanyayı örnek aldığını ifade etti. Kübra Kurucu sözlerine şöyle devam etti “Sizin de bildiğiniz gibi çocuklar bu yaşlarında çok çabuk büyüyorlar ve kendilerine alınan doğum günü hediyelerinin bir çoğunu kullanamıyorlar bile. Biz de eşimle yakın dostlarımızın ve akrabalarımızın kızımız Eftelya Öykü’nün ilk doğum gününde alacakları hediyeler için masraf yapmalarındansa bu bütçenin daha yararlı bir yerde değerlendirilmesi gerektiğini düşündük. Ülkemizdeki tüm çocuklar aynı maddi imkanlara ne yazık ki sahip değil. Biz de elimizden geldiğince buna ufak da olsa bir katkı koymak istedik. Tüm çocuklar özeldir ve bu ülkenin güzel geleceğidirler. “ dedi.

Anne Kübra Kurucu, tanıdık tanımadık herkesin bu kampanyaya destek vererek lösemili çocukların sağlığına kavuşmalarına destek vermeye davet ediyor.  Kurucu ailesinin kızları Eftelya Öykü’nün doğum gününe özel olarak başlattıkları kampanya 24 Temmuz’da sona erecek. Bağışın yapılacağı link  bilgisi ; https://www.losev.org.tr/bagis/bagisozelgun.html

eftelya manşet

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.