Bodrum Gündem

“VALE” PANSİYONA DALDI, BİRİ AĞIR 3 TATİLCİ YARALANDI!

vale-pansiyona-girdi-3-kişiyi-ezdi-arzu-uçman-2

Bodrum Göltürkbükü’nde pansiyon bahçesine giren otomobil o sırada yemek yemekte olan biri ağır 3 kişiyi yaraladı. İddiaya göre acemi vale aracın kontrolünü kaybettiği ve pansiyonun duvarını yıkarak üç kişiyi yaraladığı ifade ediliyor.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un önemli tatil beldelerinden birisi olan Göltürkbükü’de inanılmaz bir kaza yaşandı. Yol kenarında bulunan bir pansiyonun bahçesinde yemek yiyen tatilciler, iddiaya göre acemi bir valenin kullandığı otomobilin altında kaldılar.  Pansiyon bahçesine hızla giren ve 3 kişiyi ezen otomobil güçlükle durdu.

İddiaya göre park etmesi için 34 LC 9074 plakalı aracın kontrolünü kaybeden Yasin Ş. pansiyonun duvarını yıkarak bahçeye daldı. O sırada bahçede oturan Mehmet Köksal, Belkıs Arzu Uçman ve Nazlı Deniz Uçman’a çarparak yaraladı.

Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıları Bodrum’daki çeşitli hastanelere nakletti. Bahçede çok sayıda yerli ve yabancı turisttin oturduğu, bazı yerli turistlerin ise hafif sıyrıklarla kazadan ucuz kurtulduğu öğrenildi. Kazanın olduğu bölge ise adeta savaş alanına döndü. Tatil için Bodrum’a geldikleri öğrenilen ve kazada yaralı olan Arzu Uçman’ın ağır yaralı olduğu, kafatasında, boynunda, çene kemiğinde ve kaburgalarında kırık ve çatlaklar olduğu öğrenildi. Yaralanan diğer iki kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Ağır yaralı olarak Özel Bodrum Hastanesine kaldırılan Arzu Uçman’ın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.
Olay yerine gelen jandarma ekipler kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, kaza yaptıktan sonra olay yerinden kaçtığı öne sürülen Yasin Ş.’yi saklandığı yerde yakalandığı kaydedildi.

Bu kaza ile işletmelerine gelen müşterilerinin araçlarını park etmek üzere görevlendirdikleri ve “vale” olarak adlandırılan personelinin, titizlikle seçilmesinin ne kadar önemli olduğu bir kez daha anımsanmış oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.