Bodrum Gündem

GENÇLER BU KİTABI MUTLAKA OKUMALI…

GENÇLER BU KİTABI MUTLAKA OKUMALI…

zirveye-doğru-kitap

17 yıldan bu yana Bodrum’da yaşayan Feriha Beriş, ‘Zirveye Doğru’ isimli kitabı için imza günü düzenliyor. 21 Temmuz 2018 Cumartesi günü saat 17:00’de OASİS AVM’de İmge Kitabevi’nde gerçekleştirilecek olan imza gününde, kitabını imzalayacak olan Feriha Beriş okurları ile de sohbet edecek.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

“Feriha Beriş’in dördüncü kitabı olan “Zirveye Doğru” adlı kitabı; Bitmiş ve tükenmiş bir insanın nasıl olup da zirveye tırmanabildiğinin öyküsünü anlatıyor. Bu kitapta anlatılanlar bazıları için bir kader, bazıları için ilahi bir plan bazıları için ise alınyazısı denilebilir.

Feriha Beriş’in kendisinin boyadığı bir yağlıboya resmin kapak fotoğrafı olarak kullanıldığı 287 sayfalık kitabın editörlüğünü ise Bodrumlu gazeteci Fatih Bozoğlu yaptı. Bir solukta okunabilecek olan bu kitabın özellikle gençlere umut aşılayan bir özelliği de var.

Zirveye Doğru adlı kitap Atadost yayınlarından çıktı.
Bodrum Kent Konseyi Kültür Sanat Meclisi üyesi de olan Beriş, uzun yıllar boyunca her ay bir şairin yaşam öyküsü ve şiirlerinden örneklerin sunulduğu, şiir günleri düzenlemişti. Bu şiir günlerinde yerel ve amatör şairlerinde şiirlerini paylaşabilmeleri için önemli bir platform yaratmıştı.
Zferiha berişirveye Doğru romanın yazarı Beriş kendisini şu sözler ile anlatıyor;
“Resim yapıyorum ve yazıyorum. 2 tane romanım, bir şiir ve bir de öykü kitabım var. “Zirveye Doğru” adlı ronanım en yenisi. Piyasaya çıkalı henüz birkaç gün oldu ve Oasis’deki İmge Kitapevinde Cumartesi günü saat 17:00’de imza için geliyorum. Bu kitabı bütün roman severlerin hatta özellikle gençlerin okumasını çok istiyorum. Çünkü bu kitapta gençleri de ilgilendiren güzel mesajlar ve konular var. Bu bir başarı kitabı ve bütün ilişkiler çok iyi, güzel ve içten. Artık kötülüklerden bıktık usandık. Bu romanda kötü kimse yok. Herkes çok çok iyi niyetli. Herkes birbirine yardımcı, destekleyici. En önemlisi içinde 15 yaşında Serkan isimli dahi bir çocuk var. Bu çocuğun hayatından kesitler ve başroldeki babası ile başlıyor roman. Roman, Amasra’da başlayıp Almanya’nın Münih kentinde bitiyor. Satışı şimdilik sadece İmge Kitapevinde var. Daha sonra da diğer kitapçılarda olur diye düşünüyorum…”
21 Temmuz Cumartesi günü saat 17:00’de Oasis Alışveriş, Kültür ve Eğlence Merkezi’ndeki İmge Kitapevinde düzenlenecek olan imza gününe bütün kitapseverler davetli.

feriha-afiş_yeni-hali-fatih

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.