Bodrum Gündem

GİRİT KÖKENLİ KAPTAN MEHMET CENGİZ TOPRAĞA VERİLDİ…

girit-kökenli-kaptan-mehmet-cengiz-vefat-etti

Bodrum Kumbahçe Mahallesi sakinlerinden, sevilen insan, Girit kökenli Kaptan Mehmet Cengiz yaşama veda etti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Kumbahçe Mahallesinin sevilen ağabeyi Kaptan Mehmet Cengiz, çağımızın hastalığı ile uzun zamandır yaptığı mücadelesini kaybederek yaşama veda etti. Bodrum CHP Kadın Kolları emekçisi Sabriye Cengiz’in eşi, 1945 doğumlu Mehmet Cengiz’in bir kız, bir de erkek evladı vardı.

Üç torun sahibi Kaptan Mehmet Cengiz’in cenazesi Kumbahçe Mahallesinde bulunan evinden alınarak sahil boyunca cenaze namazının kılınacağı Uğur Camiine kadar omuzlarda taşındı.

girit-kökenli-kaptan-mehmet-cengiz-vefat-etti-5Kumbahçe Mahallesinde yaşayanların büyük bölümü gibi Girit kökenli olan Kaptan Mehmet Cengiz’in cenaze törenine; Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, CHP Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı, Bodrum Belediye Meclis Üyeleri Nurten Çakıcı Bıçak, Niyazi Atare, Ali Demiröz, Mustafa Paşalı, Mazlum Ağan, BESİAD Başkanı Emre Köroğlu, CHP Bodrum geçmiş dönem İlçe Başkanları Osman Öneş, Kerim Cangır, Rezzan Karahan, İsmail Sever, Bodrum Belediyesi geçmiş dönem Başkanı Mazlum Ağan, BODTO Yönetim kurulu Üyesi Erdem Ağan, CHP Kadın Kolları üyeleri ve Kumbahçe sakinleri ile ailenin akrabaları katıldılar.

Oğlu Salih ve kızı Yeşim Cengiz Kumbahçe Camiinde taziyeleri kabul ederken, eşi Sabriye Cengiz “Kaptanımı kurtaramadık…” diyerek gözyaşı döktü.

Kumbahçe’nin sevilen insanı Giritli Kaptan Mehmet Cengiz, Gümbet-Karaburgaz mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar

  1. fikret karataş dedi ki:

    Vefalı, çalışkan Girit kökenli arkadaşlarımızdan biri daha ebediyete yolculuk etti. mekanı cennet olsun Sabriye hanım kardeşimiz ve efradı ailesine sabır ve sağlıklı ömür dileriz..