Bodrum Gündem

BESİAD LÖSEV’Lİ MİNİKLERİ AĞIRLADI…

BESİAD LÖSEV’Lİ MİNİKLERİ AĞIRLADI…

lösev besiadBodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği BESİAD, LÖSEV’li çocukları ağırladı. Tedavileri sürecinde sosyal hayattan, uzak kalan lösemili minikleri aileleri ile birlikte Turgutreis’te bulunan Otellerinde ağırlayan LÖSEV ile kontak kuran BESİAD Yönetimi, LÖSEV Oteli’nde konaklayan 12 çocuk ve 18 ebeveyni misafir ederek onlar muhteşem bir gün geçirmeleri için olanak sundu.

Bodrum Gündem Haber

Bilakis Restoran ve OASİS Cinemarin sinemalarının sponsorluğunda, BESİAD’ın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonla Turgutreis’te bulunan LÖSEV Oteli’nden alınan çocuklar ve aileleri, Gümbet Kavşağı’nda bulunan Bistro Bilakis Restoran’da yemek yiyerek, keyifli sohbetler ettiler.

BESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Neslihan Nazlıoğlu’nun karşıladığı minikler ve aileleri, kendileri ile yakından ilgilenen Nazlıoğlu’na BESİAD’ın gösterdiği hassasiyet ve yaptığı organizasyon için teşekkür ettiler.

Yemek sonrası OASİS AVM’ye giden minikler, CİNEMARİN Sinemalarının kendileri için gösterimini gerçekleştirdiği Transilvanya 3 isimli animasyon filmi, aileleriyle birlikte izlediler.

BESİAD olarak, her zaman sosyal sorumluluk projelerinde ön planda olmak için daha fazla gayret gösterdiklerini söyleyen başkan yardımcısı Neslihan Nazlıoğlu, LÖSEV’in girişimiyle Bodrum’da sosyalleşen ve lösemili çocukların hayata yeniden karışmada önemli bir rol oynayan tatillerine katkıda bulunmak için böyle bir etkinlik düzenledikleri ifade etti.

Neslihan Nazlıoğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda şunları söyledi. “Bodrum Bugün BESİAD’ın organizasyonuyla lösemi tedavisi görmüş 12 çocuğa ev sahipliği yaptı. Tedavileri sürecinde sosyal hayattan, arkadaşlarından, tatilden, denizden uzak kalan lösemili minikler LÖSEV’in Bodrum’daki Oteli’nde denizin ve güneşin tadını çıkartıp, aileleriyle birlikte doyasıya eğleniyorlar. Biz de Türkiye’nin dört bir yanından Bodrum’a gelen çocuklarımıza ve ailelerine farklı bir gün daha yaşatmak için Bilakis Restoranı ve Cinemarin sinemalarının sponsorluğuyla böyle bir organizasyon düzenledik.

Bu çocukların gözlerindeki ışık, mutluluk ve azim gerçekten çok etkileyici. Kendi çocuklarımıza sunduğumuz imkan ve olanakları düşündüğümde bir anne olarak, bir kadın olarak kendi adıma biraz mahcubiyet duydum. LÖSEV’e kayıtlı 30 bini aşkın hasta var. Bunların yüzde 87’si asgari gelir düzeyinin altında olduğu için kendi olanaklarıyla tatil yapma imkânına sahip değiller.

LÖSEV yetkilisi ile yaptığım görüşmelerde, hastalığın uzun süren tedavisi sonucu aile parçalanmalarının, boşanmaların oldukça yüksek olduğunu duyduğumda adeta kahroldum. Bu konuyla ilgili kendi kişisel girişimlerimle, bir sosyal sorumluluk projesi geliştirmek için en kısa zamanda harekete geçeceğim.

Gerek Besiad, gerek yönetim kurulu üyesi olduğum GESİFED ve bağlı bulunduğumuz TÜRKONFED ile iletişime geçerek, bu hastalık ve tedavi süresince Türkiye genelinde bilgilendirme çalışmaları yaparak, ailelerin parçalanmak yerine, birbirlerine sahip çıkarak bu hastalığı birlikte yenmeleri için çalışacağım. Kendime koyduğum yeni ve öncelikli hedefim bu.

Buradan,  tüm dostlarıma Bodrumlulara seslenmek istiyorum. Bayram bağışlarını, gönüllerinden koptuğu kadarıyla bu çocuklarımız için LÖSEV’e yapsınlar.

Bu günü gerçekleştirmemizi sağlayan Bilakis Restoran İşletmecisi Hüseyin Erkut’a ve Cinemarine Sinemaları işletmecisi Cenk Sezgin’e çok teşekkür ederim. Çocukların mutluluklarını görmek, onların hayata olan umutlarına şahit olmak, bizler için en büyük hediye.”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.