Bodrum Gündem

BODRUM İŞ DÜNYASININ YÜKSELEN DEĞERLERİ…

BODRUM İŞ DÜNYASININ YÜKSELEN DEĞERLERİ…

mehmet demiroğlu

Bodrum’a 2009 yılında Denizli’den gelerek, aile mesleğini icra etmeye başlayan Mehmet Demiroğlu’nun, ürün satışı odaklı kurduğu Demiroğlu Demir Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bodrum’un yükselen değerlerinden biri olarak yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

Kurulduğu günden bu yana emin adımlarla büyük hedeflerine doğru yürüdüklerini ifade eden Mehmet Demiroğlu, dede mesleği olan, 27 yıllık demir-çelik deneyimini taşıdığı Bodrum’dan, sektör açısından dünyanın en önemli platformu Stell Orbis ile anlaştı.

Gerek yurt genelinde gerek dünya çapında sektörü buluşturan, ilk ve tek demir çelik e-pazaryeri ve içerik sağlayıcısı olarak Türkiye’nin tek platformu olan Steel Orbis’te ürün ve üretimlerini sergileyerek, ticaret yapmaya başladı.

Boardex-HekimboardKonuyla ilgili bir açıklama yapan firma sahibi Mehmet Demiroğlu, şunları söyledi.

“27 yıllık bilgi ve deneyimlerden oluşan bir birikim ile Bodrum’da 2009 yılından bu yana Demiroğlu markası ile hizmet veriyoruz. Firmayı kurduğumuz ilk günden bu yana kaliteli malzeme, uygun fiyat, dürüst ve kusursuz hizmet politikamız, bu güne kadar taviz vermediğimiz bundan sonra da taviz veremeyeceğimiz kuruluş prensibimizdir…”  

Sektör için çok önemli bir yer teşkil eden Steel Orbis ile geçtiğimiz gün el sıkıştıklarının bilgisini de veren Mehmet Demiroğlu “Bunun bizim için en önemli tarafı, sektörümüzde dünyaya açılan bir kapı olan bu platform ile Bodrum’un ticari itibarına değer katarken, gerek Türkiye’den, gerek yurt dışından gelen taleplere cevap verebilecek bir marka haline gelmemizdir…” dedi.

IMG_5398Mehmet Demiroğlu sözlerini “En büyük hedefimiz 2020 yılına kadar bölgedeki pazar hâkimiyetini sağlamak. Bunun için kurduğumuz yeni üretim tesisimizde daha büyük hacimli üretim yaparak, son teknoloji makine parkurumuzu genişleterek, hem Bodrum’a hem de yakın çevremizdeki bölgelere, Demiroğlu Demir Sanayi A.Ş Güvencesinde hizmetlerimizi ulaştırabilmektir…” şeklinde bitirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.