Bodrum Gündem

DİBEKLİHAN’DA ASYA ve GÜNEY AMERİKA MACERALARINI PAYLAŞACAK…

DİBEKLİHAN’DA ASYA ve GÜNEY AMERİKA MACERALARINI PAYLAŞACAK…
namık kemal basbay bolivya 1
Bodrumlu gezgin Namık Kemal Başbay, motosiklet ile boydan boya geçtiği Asya ve Güney Amerika gezilerindeki maceralarını Dibeklihan’da düzenlenecek bir söyleşide meraklıları ile paylaşacak. 
Bodrum Gündem Haber
10 Ağustos Cuma Günü (bugün) Yakaköy Mahallesi’ndeki Bodrum’un Kültür ve Sanat Merkezi olan Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde gerçekleştirilecek “Motosiklet ile Güney Amerika ve Asya Notları” söyleşisi saat 21.30’da başlayacak.
namık kemal basbay bolivyaNamık Kemal Başbay; “Bodrum’da ilk defa hem Asya, hem de Güney Amerika turumla ilgili olarak bir sunum yapacağız. Dibeklihan biliyorsunuz Bodrum’un en seçkin mekanlarından birisi. Orada Asya ve Güney Amerika gezilerim, yaşadıklarım ve bunlarla alakalı, video, fotoğraf sunumu gerçekleştireceğim. Keyifli ve güzel bir akşam olacak. Yaklaşık 2 saat sürecek. Karşılıklı soru cevap, sohbet şeklinde olacak. Onun haricinde canlı Latin müziği performansı olacak, öyle bir planımız var. Arjantin’den buraya gelen müzisyen bir arkadaşımız var. O da gitarıyla ve güzel sesiyle bize eşik edecek. Belki bir tango gösterisi yapabiliriz. Güzel ve keyifli bir akşam olacağını düşünüyorum…” dedi.
namık kemal basbay
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.