Bodrum Gündem

FAZIL SAY’IN ANNESİ AYŞE GÜRGÜN SAY BODRUM’DA TOPRAĞA VERİLDİ…

Ünlü müzisyen Fazıl Say’ın annesi Ayşe Gürgün Say Bodrum’da son yolculuğuna uğurlandı. 
Bodrum Gündem Haber
Fotoğraflar: Mahmut Efe
Solunum sıkıntısı çeken Ayşe Gürgün Say, yaklaşık 15 gün önce uzun zamandır tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilmişti. Ancak önceki gün yeniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan Say, yapılan tüm tedavilere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti. Uzun yıllardır yaşamını Bodrum’da sürdüren Ayşe Gürgün Say, Bodrum’da son yolculuğuna uğurlandı.
Ayşe Gürgün Say için Bitez mahallesindeki merkez camiinde cenaze namazı kılındı.
Cenaze törenine Fazıl Say’ın yakınları ile birlikte Sosyalist Enternasyonel Geçmiş Dönem 2.Başkanı ve CHP geçmiş dönem Milletvekili Umut Oran, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Gazeteci Güneri Civanoğlu ile Cengiz Semercioğlu, yazar Sunay Akın, ünlü oyuncular Selçuk Yöntem, Deniz Çakır,  bir çok ünlü isim, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen katıldı.
Fazıl Say’ın oldukça üzgün olduğu görüldü. Bir an olsun annesinin tabutunun başından ayrılmayan Say, sevenlerinin ve vatandaşların taziyeleri de kabul etti. Cenaze törenine katılanların yarıdan fazlasının kadın olması ise dikkat çekti.
Ayşe Gürgün Say’ın cenazesi, kılınan namazdan sonra Bitez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazenin toprağa verilmesinin ardından Fazıl Say tek tek taziyeleri kabul etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.