Bodrum Gündem

MİKAİL GÜNERİ VEFAT ETTİ…

MİKAİL GÜNERİ VEFAT ETTİ…

nur-kimya-mikail-güneri-vefat-ettiTürkiye’de havuz kimyasalları konusunda söz sahibi olan ve Bodrum’da faaliyet gösteren Sinada Kimya (Nur Kimya) firması yönetim kurulu başkanı Mikail Güneri geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hayatını kaybetti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

1965 Afyon Şuut doğumlu Mikail Güneri Bodrum’da geçirdiği kalp rahatsızlığı neticesinde yaşamını yitirdi.

Aysun Güneri ile evli olan Mikail Güneri’nin Mustafa ve Mürsel isminde 2 oğlu var. Cenazesi 28 Ağustos Salı günü Bitez Adliye Camisinde kılınacak olan merhum Mikail Güneri ikindi namazından sonra defnedilecek.

Bodrum Gündem Ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

SİNADA KİMYA

1991 yılında Mikail Güneri tarafından Bodrum’da temeli atılan Nur Kimya havuz kimyasalları, havuz ekipmanları ve taahüt işleri konusunda faaliyetlerine başlayan firma Bodrum Yarımadasında bir ilke imza atarak kendi sektöründe ISO 9001-2000 kalite belgesi almış ve kurumsallaşma yolunda hızlı adımlar atmış. Bu bağlamda 2007 yılında kurulan Nur Marin Kimya Ltd. Şti. emlak , inşaat ve denizcilik sektöründe de faaliyet göstermeye başlayarak
Kimya sektöründe, 2008 yılında Afyonkarahisar tesisinin kuruluşuyla birlikte T.C Sağlık Bakanlığından alınan havuz kimyasalları ve içme suyu dezenfektanı üretim ve üretim yeri izinlerini alarak Türkiye’de sayılı firmalar arasına girmeyi başarmış.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.