Bodrum Gündem

YENKA İNŞAAT TAKIMINA SAHİP ÇIKTI…

YENKA İNŞAAT TAKIMINA SAHİP ÇIKTI…

yenka-yelıkavakspor

Geçtiğimiz sezonda gösterdikleri üstün performans ile rakiplerini tek tek geçerek Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1. Ligini üçüncülükle tamamlayarak Süper Lig’e yükselen Yalıkavak Spor Bayan Hentbol Takımı’nın başlattığı “Takımına Sahip Çık” kampanyası ses getiriyor.

Bodrum Gündem Haber

Süper Lig için hazırlıklarını sürdüren ve transferlerini yaparak 2018-2019 THF Süper Lig’e bomba gibi girmeye hazırlanan Yalıkavak Spor Kulübü Yönetimi tarafından başlatılan ve THF Bayan Hentbol Süper Ligine çıkan takımları için yarımadayı maddi manevi destek olmaya çağıran “Takımına Sahip Çık” kampanyasına en büyük destek Yenka İnşaat’tan geldi.

Yalıkavak Spor Bayan Hentbol Takımı’nın 2018-2019 Yılı forma göğüs reklamını alarak Denizin Kızlarına destek veren Yenka İnşaat sahipleri Ferdi Başyazıcıoğlu ve Hüseyin Başyazıcıoğlu, geçtiğimiz gün Yalıkavak Spor Kulübü Yönetimi ile bir araya gelerek sponsorluk sözleşmesini imzaladılar.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen, kampanyalarının gördüğü ilgiden memnun olduklarını söyledi. Başkan esen yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“2018-2019 Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar Süper Lig mücadelelerine az bir zaman kala, takımımız halen İzmir’de hazırlık turnuvaları kapsamında hazırlıklarını sürdürüyor. Önümüzde maddi olarak çok büyük takımlarla yapacağımız, zorlu maçlar var. Takım olarak biz her zaman “Süper lig hayalimiz değil hedefimiz.” Diyerek çıktığımız karşılaşmalarda inanarak yolumuza devam ettik ve hedefimizi elde ettik. Şimdi bu hedefi koruyup, zaman içerisinde daha da büyütmemiz gerek. Bu nedenle önce ligde kalmayı hedefliyoruz. Neredeyse tamamen yabancısı olduğumuz bir ligde top koşturacağız. Maddi manevi, rakiplerimiz kadar güçlü olmamız gereken bir sürece giriyoruz. O nedenle gerek tribünlerde taraftar olarak, gerek Bodrum ekonomisine değer katan esnaflar olarak herkesin desteğine ihtiyacımız var. Süper lig demek, bize destek olan markaların hepsinin ulusal medyada görünmesi demek. O nedenle “Takımına Sahip Çık” kampanyası başlattık. Geçtiğimiz dönemlerde de takımımıza desteklerini esirgemeyen Yenka İnşaat, bu yıl, takımıza yaptığı desteğiyle Formamızın göğüs reklamını satın aldı. Sırt, şort ve tişört sponsorluklarımız için görüşmelerimiz devam ediyor. Bize inanan, takımıza güvenen herkese teşekkür ederiz.”

Yapılan imza töreni ile Denizin Kızlarının formalarına bir yıl boyunca göğüs reklamı vererek destek olan Yenka İnşaat’ın sahibi Ferdi Başyazıcıoğlu da şunları söyledi.

“Öncelikle Bodrumu gururlandıran Yalıkavak Spor Kulübü’ne ve Denizin Kızlarına bu gururu yaşattıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu gurur hepimizindir. Başta yöneticiler olmak üzere katkılarından dolayı bu spora gönül verdikleri ve kendilerinden ödün verip başarıya giden bu yolda takımları için, inandıkları hedefler için zaman yarattıkları için de ayrıca teşekkür ederiz. Takımımıza yükseldikleri süper ligde yapacakları karşılaşmalar için şimdiden bol bol başarılar diliyorum. İnanç, azim ve iradelerinden dolayı da sporcularımızı kutluyorum.”

İmza töreninin ardından Yenka İnşaat Logosuyla basılan 48 numaralı ilk formayı, Ferdi Başyazıcıoğlu’na hediye eden Yalıkavak Spor Yönetimi, daha sonra hep birlikte günün anısına bir de fotoğraf çektirdi.

Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, 4-6 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan THF Kadınlar Türkiye Kupası için ilk karşılaşmasını 4 Eylül günü Bolu Karaçayır Spor Salonu’nda saat 16.00’da Bandırmaspor Kulübü ile yapacak. Denizin Kızları, 9 Eylül Pazar günü Bursa Dikkaldırım Spor Salonu’nda saat 16.00’da oynayacağı Osman Gazi Belediyesi maçıyla da süper ligde ilk mücadelesini de gerçekleştirmiş olacak.

Denizin Kızları THF Kadınlar Süper Lig kapsamında kendi evindeki ilk maçını ise, 16 Eylül Pazar Günü saat 14.00’te Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda Kastamonu Belediyesi GSK ile gerçekleştirecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.