Bodrum Gündem

BODRUM’DA SON DAKİKA !!! KOCADON’A 38 GÜN HAK MAHRUMİYETİ…

BODRUM’DA SON DAKİKA !!! KOCADON’A 38 GÜN HAK MAHRUMİYETİ…

mehmet kocadon özel röportaj (6)

BODRUM SİYASETİNDE ŞOK GELİŞME !!!

Bodrum Belediye Meclis toplantısının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla ve Bodrum siyasetinin dengelerini değiştirecek ve CHP politikalarını kökünden sarsacak bir açıklamada bulundu.
Hafta başında izin Başkan Mehmet Kocadon, bugün yapılan meclis toplantısına da katılmadı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un katılmadığı ve yerine Ali Demiröz’ün vekaleten meclisi yönettiği Olağan Eylül ayı toplantısının ardından Meclis toplantısına gelerek meclis üyelerine; 2006 yılında işlenen bir İmar Kirliliği suçlamasıyla yargılandığı davadan aldığı cezanın Yargıtayca onanması nedeniyle, 30 gün Görevden Uzaklaştırma cezası aldığını açıkladı.
 Basına kapalı olarak yapılan toplantıda yaptığı bu açıklama adeta şok etkisi yaratırken, Bodrum Belediye Başkanılığına vekaleten Bodrum Belediye Meclis Üyesi Dursun Göktepe’nin seçilmesini de önerdiği aldığımız bilgiler arasında.
Mahkeme kararının ardından İçişleri Bakanlığı tarafından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un bir ay süre ile görevden el çektirme kararı alındığı ve Başkan Kocadon ile ilgili yazının da hafta başında Bodrum Kaymakamlığı’na ulaştığı öğrenildi.
Başkan Kocadon’un görevden bir ay süre ile uzaklaştırıldığı Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz tarafından bütün meclis üyelerine bir yazı ile bildirildiği ve Belediye Başkan Vekili seçimi için 7 Eylül Cuma günü için davette bulunuyor.
BAŞKAN KOCADON’UN KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.