Bodrum Gündem

BODRUM BAŞSAVCISI ARSLAN GAZETECİLER İLE BULUŞTU…

BODRUM BAŞSAVCISI ARSLAN GAZETECİLER İLE BULUŞTU…
bodrum-başsavcısı-şükrü-arslan-2
Bodrum’da görev yapan yaygın ve yerel basında görev yapan gazeteciler, Bodrum’un yeni Başsavcısı Şükrü Arslan ile makamında bir araya geldi.  
Bodrum Gündem Haber
HSK “Adli ve İdari Yargı 2018 Yılı Ana Kararnamesi” ile Bodrum’dan İzmir’e tayini çıkan Bodrum Başsavcısı Dr.Barış Duman’ın yerine atanan Vezirköprü Başsavcısı Şükrü Arslan, geçtiğimiz hafta Bodrum’da görevine başladı.
bodrum-başsavcısı-şükrü-arslan-1İlçede görevli yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri, Başsavcı Arslan ile Bodrum Adliyesi’ndeki makamında bir araya geldi. Basın mensupları ile bir çok konuda değerlendirmelerde bulunarak sohbet eden Bodrum Başsavcısı Şükrü Arslan, daha önce tatil için bile olsa hiç Bodrum’a gelmediğini ifade ederek, “Ben Bodrum’un havasının, denizinin, doğasının bu kadar güzel olduğunu bilseydim tatil tercihimi hep buradan yana kullanırdım. Bodrum’un havası çok güzel. Özellikle astım hastalarının yaşaması için çok uygun bir yer…” dedi.
Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Arslan, ilçeyi gezerken insanların hoşgörüsü, mutluluğu ve hayvanlara karşı olan sevgisinin çok dikkatini çektiğini söyledi.
Bodrum’da görev yapan basın mensupları da adli makamlara yansıyan olaylarla ilgili haber takiplerinde bugüne kadar yaşadıkları bazı aksaklıkları anlatarak, yeni dönemde Başsavcı Arslan’dan destek istediler.
Basın mensupları Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Arslan’a yeni görevinde de başarılar dileyerek hep birlikte kameralara poz verdiler.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.