Bodrum Gündem

BODRUM’DA BURUK KUTLAMA…

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 95. kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Bodrum’da da kutlandı. Katılımın az olması nedeni ile CHP’nin 95.Yılı kutlama töreni buruk yapıldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber
CHP’nin 95.Kuruluş Yıldönümü bütün yurtta olduğu gibi Bodrum’da da Belediye Meydanında Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ile Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ve Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı’nın CHP Genel merkezinin Ankara’da düzenlediği kuruluş resepsiyonuna katılmalarından dolayı Bodrum’daki kutlamalarda yer alamadığı törene Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Dursun Göktepe, Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, bir kaç tane Belediye Meclis Üyesi ile birlikte çok az sayıda partili katıldı.
CHP’nin 95.Kuruluş Yıldönümü töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı, ardından da Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.
9 EYLÜL HEM KURTULUŞ, HEM DE KURULUŞ GÜNÜDÜR…
Eylül ayının Türkiye tarihinde çok önemli bir yer tuttuğunu ifade ederek konuşmasına başlayan CHP Bodrum İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz, “9 Eylül tarihi hem İzmir’in düşman işgalinden kurtuluş günü, hem de CHP’nin kuruluş yıldönümüdür. Bir de 12 Eylül var ama onu hatırlamak bile istemiyoruz…” dedi.
Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti; “CHP şu an itibariyle 95 yaşını dolduran bir parti. Bu parti odalarda, localarda, köşklerde kurulmadı. Bu parti savaş meydanlarında kuruldu. Bu parti kökünü Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk cemiyetlerinden almış, 1935’te dördüncü kurultayla da bugünkü adını almış ve Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. Dolayısıyla diğer partilerle karıştıranların bana göre aklı karışıktır. Zaten bu akıl karışıklığından ötürüdür, Türkiye’de şu anda sıkıntı çekiyoruz…” dedi.
Bodrum CHP İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz’ın konuşmasının ardından tören sona erdi.

CHP İLÇE ÖRGÜTÜ YÖNETİCİLERİ ANKARADAYDI…

Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ile Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ve Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı sosyal medya hesaplarından “Partimizin 95.kuruluş yıldönümünde Anıtkabir’de Atamızın huzurundayız…” diyerek Anıtkabir’den ve CHP Genel Merkezinden fotoğraflarını paylaştılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.