Bodrum Gündem

CHP MUĞLA İL BAŞKANINDAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER…

CHP MUĞLA İL BAŞKANINDAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER…

CHP Muğla İl Başkanı Zeybekoğlu’ndan, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete’ye sert sözler; “Siyaset, ilkelerin, dik duruşun sergilendiği er meydanıdır…”

Bodrum Gündem Haber

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu AKP Muğla İl Başkanı’nın Büyükşehir Belediye Başkanı hakkındaki açıklamasına sert cevap verdi. Zeybekoğlu “Siyaset, dedikodu ya da kulaktan dolma bilgilerle insanları yönlendirme ya da altın günü ağzıyla konuşma sanatı değildir, siyaset ilkelerin, dik duruşun sergilendiği er meydanıdır…”

“NE KADAR KÖFTE, O KADAR EKMEK” DİYEN BİR İL BAŞKANI…

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu AK Parti Muğla İl Başkanı Mete’nin İl Danışma toplantısında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile ilgili olarak; “AKP Muğla İl Başkanı’nın Büyükşehir Belediye Başkanımız hakkındaki açıklamalarından önce Sayın Kadem Mete’nin basına yansıyan talihsiz ve nasıl bir siyaset adamı olduğunu gösteren açıklamalarından sadece birini vatandaşlarımıza hatırlatmak isterim. “Ne kadar ekmek o kadar köfte” diyerek AKP belediye başkanları tarafından yönetilen Seydikemer, Kavaklıdere ve Köyceğiz’i ayrı tutan, diğer 10 belediyemizi ve Büyükşehre oy veren vatandaşlarımızı ayrıştıran, oy vermezseniz sizlere hizmet tabi ki gelmez diyen bir siyaset adamıdır…” dedi.

AÇIKLAMASI “ALTIN GÜNÜ” ANLAYIŞININ ÜRÜNÜDÜR…

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; “Turizm hakkında Büyükşehir Belediye Başkanımızın söylediği iddia edilen cümlelerin gazetecilerin olduğu bir ortamda değil de Bakan beyin olduğu bir ortamda söylendiği düşünülürse AKP Muğla İl Başkanı’nın bu sözleri basına açıklama olarak servis etmesi bir dedikodu, bir altın günü anlayışının ürünüdür. Siyaset terbiyesi almış birine yakışmayan, ne kadar ekmek o kadar köfte anlayışına sahip birine cuk oturan bir tavırdır…”

MUĞLA ÇEVRESİ, SUYU, ALT YAPISI BU AĞIR YÜKÜ KALDIRAMAMIŞTIR…

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün’ün açıklaması ile ilgili olarak ise şöyle konuştu; “9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Muğlamızın hali ortadadır. Oteller, pansiyonlar, sahiller, çadırlar, araç içinde sabahlayanlar ile Muğlamızın nüfusu 10 milyonu bulmuş, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin var gücü ile çalışmasına rağmen tatil dönüşü çöp, trafik tamamen bir çevre rezaleti ve keşmekeş yaşanmıştır. Esnafımızın 9 günde maddi olarak yüzü gülse de güzel Muğlamızın ve vatandaşlarımızın ne yazık ki yüzü gülmemiş, şehrimiz çevresi, suyu, alt yapısı bu ağır yükü kaldıramamıştır. 1 milyonluk nüfusun 10 milyon olduğu ama yatırımların 1 milyona göre yapıldığı Muğla turizmde iddialı bir şehir olmasına rağmen düzenli bir turizme ihtiyaç duymaktadır…”

MUĞLA YOL GEÇEN HANI DEĞİLDİR…

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu sözlerini şu şekilde tamamladı;  “Turizmde bir planı olmayan, Rusya krizinde esnafa sinek avlatan iktidarın İl Başkanı bu konuda konuşurken daha dikkatli olmalıdır. Muğla yol geçen hanı değildir. Tabi ki bütün vatandaşlarımıza kapımız açıktır. Muğla sevginin, hoşgörünün ve güleryüzün kentidir ama tatilcilerimizin rezervasyonlu olarak şehrimize gelmesi, kapasitesi kadar tatilciyi ağırlaması ve onların şehrimizden memnun ayrılması en büyük arzumuzdur. Metrekareye ne kadar insan düşüyorsa şehri doldurmak, daha sonra da çöplerden, atıklardan, alt yapıdan şikayet etmek abesle iştigaldir…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.