Bodrum Gündem

YA BU ŞEHRİ ALACAĞIZ YA DA BU ŞEHİR BİZİ ALACAK…

YA BU ŞEHRİ ALACAĞIZ YA DA BU ŞEHİR BİZİ ALACAK…

AK Parti Muğla İl Başkanlığı Eylül Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanını sert sözler ile eleştirirken, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul için söylediği sözleri Muğla’ya uyarlayarak; “Ya bu şehri alacağız ya da bu şehir bizi alacak…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Muğla İl Başkanlığı Eylül Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Gültekin Akça’nın üstlendiği danışma meclisi toplantısına, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

METE, “YA BU ŞEHRİ ALACAĞIZ, YA DA BU ŞEHİR BİZİ ALACAK”

İl Başkanı Mete, AK Parti’nin Muğla’da 3 tane belediye başkanının olduğunu söyleyerek “Bugüne kadar hizmet etmiş. Bizim başımızın tacı. Bizim diğer ilçelerde iktidara geldiğimizde neler yapabileceğimizi gösterebileceğimiz hizmetlerin mimarları. Ama 3 tane yetmiyor bize. Onun için ben diyorum ki İlçe Başkanlarımla beraber, yönetim kurulumla beraber biz gemileri yaktık arkadaşlar. Bizim daha geriye dönme şansımız yok.  Ya bu şehri alacağız ya da bu şehir bizi alacak…” diye ekledi.

Belediye başkanlığı için aday adayı olmak isteyenlere seslenen Mete, “Bilsinler ki bizim İl teşkilatı olarak hiç bir adaya ve hiç bir kimseye verilmiş bir sözümüz yoktur ve çıkacak olan bütün aday adaylarına eşit mesafede olacağız. Bizim değil, vatandaşın, teşkilatın ve halkın teveccühünü alacak adayların arkasında olacağız…” diye konuştu.

BAŞKAN GÜRÜN’E VERYANSIN…

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün “Bayramlarda yaşanan turist yoğunluğuna çözüm olarak, otel rezervasyonu olmayanları ilimize sokmayalım…” dediğini ve bu değerlendirmesini sert bir dille eleştiren Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete; “Çevre ve Şehircilik Bakanımız geldi. Onla beraber valilikte Sayın Valimizin de huzurunda Büyükşehir Belediye Başkanımız da vardı. Bu konu gündeme geldi. Bayramda çok fazla turist geldi şeklinde. Büyükşehir Belediye Başkanımızın hem trafiğe, hem de bu çöp olaylarına kesin çözümü şu; “Otel rezervasyonu olmayanları ilimize sokmayalım…” dedi. Aranızda yurt dışına vize talebinde bulunanlar bilirler. Vize uygulayan ülkelerle vize için görüşmeye gittiğiniz de size uçak biletinizi ve hangi otelde konaklayacağınızı sorarlar. Çünkü gerçekten ne amaçla oraya gittiğinizi algılayabilmek için. Bunu Büyükşehir Belediye Başkanımız kendi insanına uygulamaktan bahsediyor. Sorun bu, ürettikleri çözüm de bu. Eğer bu çözümü Muğla halkımız mantıklı buluyorsa turizmci dostlarım hani AK Parti turizme yeteri kadar hizmet etmedi diye zaman zaman şikayette bulunan turizmci dostlarımın dikkatine sunuyorum. Çözüm bu. Otel rezervasyonu olmayan gelmesin. Kota koyalım, şehre sokmayalım. Dolayısıyla ne trafik derdimiz olur, ne çöp sorunumuz olur. Sadece Muğla bize kalır. Ama turizm olmaz. Üretim olmaz. Satış olmaz. Gelir olmaz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.