Bodrum Gündem

BODRUM’UN FİLOZOFU “GALİP İSEN” YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK…

BODRUM’UN FİLOZOFU “GALİP İSEN” YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK…

The Bodrum Cup kurucularından Türkiye’nin ilk “Meçhul Denizci Anıtının” Bodrum kıyılarına yapılması için çalışma başlatan Bilgi Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Galip İsen, yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

The Bodrum Cup kurucularından olan ve organizasyonun 30 yıllık yolculuğunun her anında engin fikirleriyle destek veren, Türkiye’nin ilk “Meçhul Denizci Anıtının” Bodrum kıyılarına yapılması için çalışma başlatan ve 15 Eylül Cumartesi günü verdiği yaşam mücadelesini kaybeden  Bilgi Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Galip İsen, Salı günü saat 14.30’da Yalıkavak Sandıma köyü mezarlığına defnedilecek.
22 Mayıs’ta Balıkesir’de geçirdiği trafik kazası sonrasında yoğun bakıma alınan Bilgi Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Galip İsen, 4 aylık yaşam mücadelesini kaybetti.

Bodrum’un filozofu ve huysuz hocası olarak bilinen Prof. Dr. Galip İsen; büyük bir sevdayla bağlı olduğu Bodrum’a bugün uluslararası boyuta gelen The Bodrum Cup kurucularından  ve aynı zamanda Türkiye’nin ilk “Meçhul Denizci Anıtının” Bodrum kıyılarına yapılması için çalışma başlatan aydınlarından biri oldu.

Prof. Dr. Galip İsen’in naaşı yarın (17 Eylül 2018Salı günü) saat 13.30’da Konacık Mezarlıklar Müdürlüğünün önünden alınarak 14.30’da Yalıkavak Sandıma köyü mezarlığına defnedilecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.