Bodrum Gündem

AYDINLIOĞLU; BODRUM  YAPI MARKET SEKTÖRÜNDE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR…

AYDINLIOĞLU; BODRUM  YAPI MARKET SEKTÖRÜNDE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR…

Bodrum yapı market sektörünün köklü firmalarından Aydınlıoğlu İnşaat A.Ş., Işıklar Tuğla’nın bayiliğini alarak bünyesindeki ürün çeşitliliğini arttırdı.

Bodrum Gündem Haber

Yaklaşık 42 yıldır bünyesinde bulunan birçok farklı marka ile Bodrumlulara hizmet veren Aydınlıoğlu İnşaat A.Ş. Işıklar Tuğlayı da bünyesine aldı.

Bodrum’daki Aydınlıoğlu Showroom’da 40 metrekarelik bir alana kurulan Işıklar Tuğla’nın açılışına TupIşıklar İnşaat Malzemeleri Genel Müdürü Özgür üzeltürk, Işıklar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Akıncı, Işıklar Holding Muğla Bölge Yöneticisi Vahit Karacaoğlu, Aydınlıoğlu Yapı Market Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Aydınlıoğlu ile inşaat sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda firmanın temsilcisi katıldı.

Işıklar İnşaat Malzemeleri Genel Müdürü Özgür Üzeltürkbu, işbirliğinden çok mutlu olduklarını belirterek şu şekilde konuştu, “Bugün Bodrum’da Aydınlıoğlu Ticaret’in yetkilileri ile beraber çok güzel bir showroom açıyoruz. Bu showroomda yaklaşık 500 çeşit ürün sergilenecek. Bodrum ve çevrelerinde zaten çok önemli projelerde Aydınlıoğlu ile beraber varız. Şimdi daha da kuvvetli olacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Aydınlıoğlu Yapı Market Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Aydınlıoğlu ise şunları söyledi; “Işıklar Holding ile zaten uzun yıllardır iş birliğimiz vardı. Yeni sezona partnerlerimiz ile beraber daha güçlü girelim dedik. Bodrum’da da 42 yıldır hizmet veriyoruz zaten. Temelden çatıya aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. Işıklar Holding’in yeni ürünleri çıktı. Onları da tanıtmayı amaçlıyoruz. Aradığınız herşeyi marketimizde bulabilirsiniz” dedi.

Açılış Kokteyli ve kurdelenin kesilmesinin ardından sektör temsilcileri showroomu gezerek ürünler hakkında bilgiler aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.