Bodrum Gündem

BODRUM’DA OKUL SERVİSLERİNE SIKI DENETİM…

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan toplam 27 okuldaki taşımalı ve özel tüm okul servisleri aralıksız bir şekilde denetlenmeye devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Servis Aracı Denetimleri aralıksız sürüyor. 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminde Bodrum İlçe J.K.lığı sorumluluk sahasında bulunan toplam 27 okuldaki taşımalı ve özel tüm okul servisleri 17, 18 ve 19 Eylül tarihlerinde Trafik Timleri tarafından okullara giriş ve çıkış saatlerine göre planlama yapılarak denetlendi.

Bodrum İlçe J.K.lığı yetkilileri şu açıklamayı yaptı; “2018-2019 Eğitim yılında herhangi bir kaza olmaması için tüm servis şoförlerine, yerinde uygulamalı olarak, uyulması gereken kurallar hatırlatılmış, gerekli ikaz ve uyarılar yapılmıştır. Uygulamalar aralıksız yıl boyunca devam edecektir…”

ARALIKSIZ DENETİMLER DEVAM EDİYOR…

17, 18, 19 Eylül de olduğu gibi,  Bodrum Jandarma Trafik ekipleri denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Birçok okulun Öğrenci Servis sürücü ve araç ekipmanları sıkı denetimden geçiriliyor.  Jandarma Trafik Timleri eksiklikleri olan öğrenci servis sürücülerini ikaz ederek, gerekli yasal işlem uyguluyor. Bu sıkı denetimlerden özellikle velilerin oldukça memnun kaldıkları gözleniyor. Öğrenci velileri denetimlerin yıl boyunca sürmesini talep ediyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.