Bodrum Gündem

Taner Uslu: GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI, TEYAKKUZDAYIZ…

Taner Uslu: GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI, TEYAKKUZDAYIZ…
Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Uslu, olası tropik fırtına öncesi gerekli tüm tedbirlerin alındığını ve teyakkuz halinde olduklarını söyledi. Son gelen haberlere göre uzmanlar Tropik kasırganın Bodrum’a etkisi olmayacağını ifade ediyorlar. 
Bodrum Gündem Haber
Orta Akdeniz’de oluşan fırtınanın Pazar günü Ege kıyılarını vurması bekleniyor. Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, gazetecilere yaptığı açıklamada belediye olarak tüm hazırlıkların tamamlandığını ve teyakkuz halinde olduklarını ifade ederek;  “Bodrum Belediyesi olarak gerekli bütün hazırlıklarımızı daire amirlerimiz, birimlerimiz, müdürlerimiz, personelimiz nezdinde yaptık. Programlarımız yapıldı. Tüm ekiplerimiz teyakkuz halinde. Biz derelerde belli aralıklarla temizlik yapıyoruz. Bu gün itibarı ile derelerimiz ve mazgallarımız temiz. Yaz sezonu boyunca kapalı olan dere ile deniz bağlantılarını açtık. Tüm ekiplerimiz teyakkuz halinde. Meteoroloji’den yapılan uyarıda tropik fırtınanın Pazar günü geleceği duyuruldu. Ancak son bilgilere göre Bodrum’u şiddetli bir şekilde etkilemeyecek…” dedi.
Taner Uslu: BELEDİYE TÜM BİRİMLERİ İLE HAZIR…
Bodrum’da özellikle ilk yağışlarda bazı sıkıntıların yaşandığını ifade eden Uslu, “Bu yağış belli bir miktarın üzerine çıktığında oluşabilecek olayları bildiğimiz için ona göre önlemlerimizi aldık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz, Zabıta Müdürlüğündeki arkadaşlarımız, destek hizmetleri ve diğer birimlerdeki arkadaşlarımız teyakkuz halinde. Arkadaşlarımız programlarımızı yaptık, görev dağılımlarını yaptık, makine ve ekipmanlarımızı hazırladık. Vatandaşlarımızı da belediye hoparlörlerinden yaptığımız anonslarla uyarıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz, Kaymakamlığımız, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz, Jandarmamız ile irtibat halindeyiz ve koordineli olarak çalışmaktayız. Üstüne basarak söylüyorum; tüm arkadaşlarımız kontrolleri şu an bile yapmaktalar. Pazar günü tatil olmasına rağmen herkes hazır olacak. Biz hazırız. Herhangi bir olumsuzluğu bildirmek veya uyarıda bulunmak isterlerse belediyemize 153 numaralı telefondan ya da 444 00 48 numaralı telefondan ulaşabilirler. Arkadaşlarımız her zaman olduğu gibi o telefonun başında olacaklar. Biz çalışmalarımızı yaptık, önlemlerimizi aldık. Meteorolojiden gelecek uyarıları bekliyoruz. Sonrasını yaşayıp göreceğiz…” ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.