Bodrum Gündem

BODRUM SMMM ODASINDAN DUYURU…

BODRUM SMMM ODASINDAN DUYURU…

Bodrum SMMM Odası Başkanı Barış Erdoğan yazılı bir açıklama ile SMMM Oda üyelerine ve diğer Meslek erbaplarına yönelik olarak “Bilirkişilik Temel Eğitimi Kursları” düzenleneceğini duyurdu.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum SMMM Odası Başkanı Barış Erdoğan’ın SMMM Oda üyelerine ve diğer meslek erbaplarına yönelik olarak gerçekleştirilecek olan “Bilirkişilik Temel Eğitimi Kursları” ile ilgili duyurusu şu şekilde;

2018/2. dönem Bilirkişilik Temel Eğitimi için ön başvurular bildiğiniz üzere 1 Ekim – 3 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Odamız bünyesinde gerekli katılım sayısına ulaşılması halinde, Bilirkişilik Temel Eğitimi kursları düzenlenecektir.

Bu bağlamda; kurslarımıza katılmak isteyenlerin 03 Ekim 2018 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar, Bodrum SMMM Odamızın (0252) 313 61 61 nolu telefondan ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Başvuru detaylarına odamız www.bodrumsmmmo.org.tr web adresinden ulaşılmaktadır.

Önemli Bilgilendirme: 

Başvuru yaparken 6754 sayılı Bilirkişilik Kanunu’nun 10. Maddesindeki, Bilirkişilik Yönetmeliği’nin 38. Maddesindeki şartları taşıdığınızı ve en az 5 yıllık mesleki kıdem kazanmış olduğunuzu, verdiğiniz bilgilerin doğru olduğunu beyan ve taahhüt etmeniz gerekmektedir.

Bilirkişilik Temel Eğitimi Katılım Belgesi’nin alınmış olması Bilirkişi Listesine başvuru için aranan şartlardan sadece birini sağlamaktadır. Bilirkişi Listesine kayıt anlamını içermez.

Eğitim sınıfları 24 kişi olması nedeniyle kontenjan sınırlıdır.

 

Barış ERDOĞAN

Bodrum SMMM Odası Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.