Bodrum Gündem

GÜNDOĞAN YALIKAVAK ARASINDAKİ ŞİDDETLİ PATLAMA SESİ KORKUTTU…

GÜNDOĞAN YALIKAVAK ARASINDAKİ ŞİDDETLİ PATLAMA SESİ KORKUTTU…

Bodrum’da akşam saatlerinde Yalıkavak ve Gündoğan arasında yaşayan vatandaşların korkmasına neden olan esrarengiz sesin F16 uçuşu yapan uçağın ses duvarını aşması esnasında meydana gelen sonik patlamadan kaynaklandığı ifade edildi.

Bodrum Gündem Haber

Yalıkavak, Gündoğan, Gölköy, Ortakent, Yaka, Dağbelen Mahallelerinde oldukça şiddetli bir şekilde duyulan sesin F16 dan kaynaklandığı belirtildi.  Sesin kaynağına dair resmi kaynaklardan henüz teyit edilmiş bir bilgi edinilemedi.

Bodrum’da yaşamını sürdüren vatandaşlar, akşam saatlerinde şiddetli bir patlama sesi ile irkildi. Yarımadanın özellikle kuzey kesimlerinde duyulan sesin, Yalıkavak, Gündoğan, Gölköy, Ortakent, Yaka, Dağbelen Mahallelerinde oldukça şiddetli bir şekilde duyulduğu ifade edildi.

Bu bölgelerde yaşayan pek çok  vatandaş çok şiddetli bir patlama sesi duyduklarını anlatarak, patlama sesi ile birlikte camlarının sarsıldığını ve korkarak evlerinden dışarı çıktıklarını söyledi. Kimi vatandaşlar da sesin şiddetinin, evlerinin camını kırmaya yakın şekilde olduğunu belirtti.

Yorumlar

  1. Hüseyin Turan dedi ki:

    herkes için aynı.