Bodrum Gündem

BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN FARKINDA OLALIM…

Cerebral Palsye (Serebral Palsi) hastalığına farkındalık uyandırmak için, Ressam Valentina Chernykh ve Bahçeşehir Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni  Salih Uygun tasarladı, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencileri ve Bahçeşehir Koleji öğrencileri boyadı…

Bodrum Gündem Haber

Ressam Valentina Chernykh, Hindistan’da kelebeklerin, çocukların dileklerini gerçekleştirdiğine inanılıyor, bu düşünceden yola çıkarak bu çocukların her birinin bir kelebeği olsun ve dileklerini gerçekleştirsin istedim.” Dedi.

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü Görsel Sanatlar Öğretmeni Salih Uygun ve Müzik Öğretmeni Aybüke Karakullukçu, 14 öğrencileriyle Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Bahçemizdeki bir duvarı bu farkındalıkla rengarenk boyadılar.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Müdüresi İlknur Şengül; “Türkiye’de ne yazık ki her 8 saatte 1 Serebral Palsi’li çocuk dünyaya geliyor. Bizim amacımız bu hastalığın varlığını hatırlatmak ve farkınladığını arttırmak” diye konuştu.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Halkla İlişkiler Sorumlusu Pelin Alaçam, önümüzdeki sonbahar döneminin yoğun olduğunu, gelecek hafta Bodrum Cup yarışları için 3. Kez bayrak boyayacaklarını ve 19 Ekim’de Oasis Kültür Merkezinde açılacak olan Mozaik Sergilerine tüm Bodrum Halkını davet ettiklerini belitti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.