Bodrum Gündem

“HAYVANLARI KORUMAK İÇİN AKGENÇLİK SAHADA”

“HAYVANLARI KORUMAK İÇİN AKGENÇLİK SAHADA”

AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla “Hayvanları Korumak için AK Gençlik Sahada” sloganıyla etkinlik düzenledi.

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcıları Mustafa Çelebi ve Ziya Ercan, İl Gençlik Kolları üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte çocukların yüzleri çeşitli hayvan figürleriyle boyandı.

Etkinlikte ayrıca çocuklara hayvan mamaları, maskeleri ve kitaplar dağıtıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret eden İl Gençlik Kolları üyeleri barınağa mama bağışında bulundu, sokak hayvanlarına da doğal ortamlarında mama ve su verdi.

Hayvanların yaşam haklarını korumak, sahipsiz hayvanlara uygulanan şiddete dur demek amacıyla etkinliği düzenlediklerini belirten AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı İrem Yeniçeri, “Eş zamanlı günün sembolünü oluşturduğumuz minik kardeşlerimizin de desteğiyle buradayız. Bir bütün olarak yaşadığımız bu sistemin parçası olan hayvanları korumak ve onların haklarını savunmanın önemini öncelikle kendimize ve tüm insanlığa olan saygımız gibi benimsememiz gerektiği bilincinde olmalıyız…” dedi.

Yeniçeri, herkesi hayvanları korumak noktasında duyarlı olmaya davet ettiklerini söyleyerek “Her canlının yaşam hakkı kutsaldır ve hiçbir hayvan kaderine terk edilemez. Bunun için üstümüze düşen takipçiliği sürdürecek ve her fırsatta yapılması gerekenleri duyuracağız…” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.