Bodrum Gündem

BÜYÜLÜ KLARNET BODRUM MANDALİN SAHNESİNDE…

BÜYÜLÜ KLARNET BODRUM MANDALİN SAHNESİNDE…

Klarnetin büyüsünü kendine has üslubuyla ülke sınırları dışında da geniş kitlelere ulaştıran ve Türkiye’nin klarnet sesi olan Hüsnü Şenlendirici, 12 Ekim cuma gecesi Mandalin Sahnesi‘nde Bodrumlularla buluşuyor…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber 

Türkiye’nin sayılı virtüözlerinden Hüsnü Şenlendirici, canlı performansıyla müzikseverlere buluşuyor. 2011 yılının sonbaharında çıkardığı, Hüsn-ü Hicaz albümüyle büyük başarı elde eden Hüsnü Şenlendirici, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da birçok şehrinde konserler vererek, adını yurt içinde olduğu kadar, yurt dışında da duyurdu.
Tüm konserleri yoğun ilgi gören, her biri kendi enstrümanlarında çok önemli isimlerden oluşan orkestrasının katkısıyla dinleyicilere unutulmaz saatler yaşatan müzisyen, Bodrumlu müzikseverler ile buluşacak.

ÇOK ÖZEL MEKANLARDA, ÇOK ÖZEL KONSERLER…

Bodrum eğlence sektöründe kendine özgü mekanları ile dikkatleri üzerinde toplayan iş insanı Atilla Serttaş “Bodrum’dan kazandığımızı, yine Bodrum için harcamaya devam ediyoruz. Sadece yaz sezonunda değil 12 ay boyunca mekanlarımızı açık tutuyoruz. Biz Bodrum için sadece elimizi değil gövdemizi de taşın altına koyuyoruz. Şunu hiç unutmuyoruz eğer Bodrum varsa bizde varız. Çalışmalarımızla Bodrum markasına katkı koymaya devam edeceğiz. Bodrumlulara kış boyunca Hüsnü Şenlendirici gibi çok özel sürprizler sunmaya devam edeceğiz…” dedi.

Atilla Serttaş sözlerini; “Duygu yüklü besteleri olduğu kadar coşkulu melodileri de ustaca icra eden Hüsnü Şenlendirici, sahnede hem albümünde yer alan unutulmaz klasikleri hem de kendi bestelerini seslendirecek…” diyerek tamamladı.

 

Yorumlar