Bodrum Gündem

RECAİ SEYMEN’DEN SONRA İLÇE BAŞKANLIĞINA HALİL KARAHAN SEÇİLDİ… 

RECAİ SEYMEN’DEN SONRA İLÇE BAŞKANLIĞINA HALİL KARAHAN SEÇİLDİ… 

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Yerel Yönetim seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adayı olabilmek için görevinden istifa etti, yerine yönetim kurulu üyelerinden Halil Karahan başkan vekili olarak görevi devir aldı.

Bodrum Gündem Haber 

2018/1116 sayılı Genel Merkez tarafından gönderilen genelge de yer alan “Aday olacak ilçe başkanlarının istifa etmesi” maddesine istinaden, düzenlenen yönetim kurulu toplantısıyla istifası gerçekleşen CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen’in yerine ise CHP Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Halil Karahan Başkan vekili olarak görevi devraldı.

2013 yılından bu yana 5 yıl süreyle ilçe başkanlığı görevini başarıyla sürdüren ve daha öncesinde partinin değişik kademelerinde görev almış Elektrik Mühendisi, evli ve iki çocuk babası Recai Seymen, örgüt anlayışıyla yola çıktığını, bu yolda desteğini hep halktan ve üyelerden aldığını ifade ederek, ”Önceliğimiz hep Bodrum olmuştur. Bundan sonrada Bodrum olmaya devam edecektir. İlçe Başkanlığım süresince hep vatandaşımızın yanında olduk. Şimdide Belediye başkan aday adayı olarak sizlerin karşısına çıkıyorum. Bodrum iş bekliyor, hizmet bekliyor. Bende bunca yıldır edindiğim tecrübe ve beceriyle bu hizmete talibim. Yapmamız gereken ilkeli siyaset, demokratik çerçevede de demokratik bir mücadele anlayışı. Bodrum’un sorunlarını biliyorum ve bunları çözmek için Bodrum Belediye Başkanlığına talibim. Çıktığım bu yolda bana destek olan tüm partililerimize ve Bodrum halkına teşekkür ederim. 15 Ekim Pazartesi günü saat 14.00 de İlçe binasında yapacağım Bodrum Belediye Başkanlığı aday adaylık açıklamasına partililerimizi ve halkımızı bekleriz ”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.