Bodrum Gündem

CHP Bodrum’da Aday Adaylık Takvimi…

CHP Bodrum’da Aday Adaylık Takvimi…

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkanlığı ve Bodrum Belediye Meclis Üyeliği için başvuru ve kamuoyu açıklamaları takvimi belli oldu. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu çok önce açıklayan Mehmet Kocadon ise başvurusunu 18 Ekim Perşembe günü saat 13:00’de CHP Muğla İl Başkanlığına yapacağı öğrenildi. Başkan Kocadon’un aday adaylık başvurusunun binlerce kişinin katılacağı bir mitinge dönüşmesi bekleniyor. 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkanlığı için aday adaylık için başvuru süresi 19 Ekim 2018 Cuma günü sona eriyor. CHP Bodrum İlçe Başkanlığı da hem Bodrum Belediye Başkanlığı, hem de Belediye Meclis üyeliği için aday adaylık başvurularını almaya başladı. İlçe Başkanları ve yöneticilerinin aday olabilmeleri için görevlerinden 12 Ekim 2018 Cuma gününe kadar istifa etmeleri gerekiyordu.

RECAİ SEYMEN GÖREVİNİ HALİL KARAHAN’A DEVRETTİ…

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen de 11 Ekim 2018 Perşembe günü istifa ettiğini açıklayarak görevini CHP Bodrum Başkan Yardımcısı Halil Karahan’a devretti. Bu aşamada Bodrum siyaset kulislerinde özellikle genç Yönetim Kurulu Üyelerinden bazılarının istifa ederek Bodrum belediye Meclis üyeliğine başvuracağı ifade ediliyordu. Lakin beklenenin aksine CHP Bodrum İlçe Yönetim Kurulundan başkan Recai Seymen’in dışında hiç kimse istifa etmedi. CHP İlçe yönetiminin bu kararı, siyasetin kalbinin attığı Bodrum sokaklarında, memnuniyet ve övgü ile karşılandı. Diğer taraftan da CHP Bodrum İlçe Başkanlığı görevini devralan Halil Karahan’ın ilkeli bir duruş sergileyerek “Her ne pahasına olursa olsun, bedeli ne olursa olsun, adayların belirlenmesi için demokrasinin gereği mutlaka sandık koyacağız…” şeklindeki açıklaması ise sevinçle karşılandığı kadar, CHP Örgütünün umutlarını da artırdı.

İlk Resmi Başvuru ve Aday Adaylık Açıklaması Ali Öztürk’ten…

13 Ekim Cumartesi günü Ali Öztürk Bodrum belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı. Adeta bir şova dönüşen aday adaylık açıklaması ve başvurusunda 48 başlıkta topladığı projelerini anlattı ve başvuru belgesini partililerin huzurunda imzalayarak CHP Bodrum ilçe Başkanı Halil Karahan’a teslim etti.

Recai Seymen 15 Ekim Pazartesi Aday Adaylık İçin Açıklama Yapacak…

CHP Bodrum İlçe Başkanlığından istifa ederek Bodrum belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yapacağını sosyal medya hesabından ve partililere çektiği kısa mesaj ile duyurdu. Recai Seymen 15 Ekim Pazartesi günü Bodrum Belediye Başkanlığı için aday adaylığına resmen başvuracak ve Bodrum CHP İlçe Binasında Saat 14:00’de bir basın açıklaması yapacak…

Mehmet Özalın 17 Ekim Çarşamba Aday Adaylık İçin Açıklama Yapacak…

Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Özalın’da geçtiğimiz hafta Bodrum Gündem Haber Merkezimizi arayarak, Bodrum Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Mehmet Özalın sosyal medya hesabından aday adaylık başvurusu için CHP Bodrum ilçe Başkanlığına giderek başvuru belgelerini aldığını ve resmen başvuru yaptığını duyurdu. Mehmet Özalın yaptığı açıklamada 17 Ekim Çarşamba günü CHP Bodrum İlçe Başkanlığı binasında Bodrum Belediye Başkanlığı için aday adaylığını bir basın açıklaması ile kamuoyuna da duyuracağını kaydetti. Özalın’ın basın açıklaması saat 17:30’da olacak.

Mustafa Saruhan 19 Ekim Cuma Aday Adaylık İçin Açıklama Yapacak…

Geçmiş dönem Yalıkavak Belediye Başkanı, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Saruhan da Bodrum Gündem Haber’e yaptığı açıklamada 19 Ekim Cuma günü CHP Bodrum İlçe Binasında Bodrum Belediye Başkanlığı için saat 14:00’de resmi başvurusunu yapacağını ve kamuoyuna Bodrum Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayacağını söyledi. Mustafa Saruhan Bodrum Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusuna ve kamuoyu açıklamasına herkesi beklediğini de sözlerine ekledi…

Taner Uslu 20 Ekim Cumartesi Aday Adaylık İçin Açıklama Yapacak…

Bodrum Belediye Başkanı Taner Uslu’da Bodrum Belediye Başkanı aday adaylığı için CHP Bodrum İlçe Başkanlığı binasında saat 12:00’de kamuoyuna açıklama yapacak. 20 Ekim Cumartesi günü Bodrum Belediye Başkanı aday adaylığını kamuoyuna açıklayacağını kaydeden Taner Uslu aday adayı olan bütün arkadaşlarına başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.