Bodrum Gündem

EMEL ÇAKALOĞLU MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY…

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, belediye meclis üyeliği için başvuruda bulundu. Emel Çakaloğlu, kadınların siyasetin tüm kademelerinde ve Bodrum yönetiminde söz sahibi olması gerektiğinin altını çizdi. 

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, 17 Ekim Çarşamba günü ilçe başkanlığına belediye meclis üyeliği için aday adaylık başvurusunda bulundu.

Emel Çakaloğlu, 2 dönemdir yürütmekte olduğu Kadın Kolları Başkanlığı süresince yaptığı saha çalışmaları ile kadınların sadece sokakta değil aynı zamanda yönetim kadrolarında da başarılı olacağına inandığını ve bu inançla Bodrum Belediyesi meclis üyeliği için aday adaylık başvurusunda bulunduğunu kaydetti.

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, kadın emeğinin siyasi kadroların her kademesinde değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaparken “Gönül isterdi ki Bodrum Belediye başkanlığı adaylık sürecinde bir kadın adayımız da olsun. Biz kadınlar olarak işin saha kısmına pek çok erkekten daha fazla hakimiz. Partimin bana vermiş olduğu tüm görevleri yılın her ayı, haftanın her günü, özveri ile çalışan kıymetli ekibimle birlikte layıkı ile yerine getirdiğimi düşünüyorum. Kadınların siyasetin tüm kademelerinde ve Bodrum yönetiminde söz sahibi olması gerektiğini düşünüyorumBundan sonraki süreçte sahada edindiğim tecrübemle Belediye Meclis üyesi olarak Bodrum’a hizmet vermeyi hedefliyorum” dedi.

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu’nun yanı sıra Mumcular mahallesinden CHP Kadın Kolları üyesi Samuray Çelik de meclis üyeliği için adaylık başvurusunda bulundu. İkili birbirini  tebrik ederek şans diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.