Bodrum Gündem

BODRUM SON DAKİKA!!! ADAY ADAYLIK BAŞVURULARI 26 EKİM’E KADAR UZATILDI…

BODRUM SON DAKİKA!!! ADAY ADAYLIK BAŞVURULARI 26 EKİM’E KADAR UZATILDI…

CHP Aday Adaylık süreci 26 Ekim 2018 Cuma günü 17’ye kadar uzatıldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP İl ve İlçe Başkanlıklarına CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun ve genel Sekreter Mehmet Akif Hamzaçebi imzalı duyuruda aday adaylık başvurularının son başvuru tarihinin 26 Ekim 2018 Cuma günü saat 17’ye kadar uzatıldığı ifade ediliyor.

Adaylardan gelen yoğun talep üzerine böyle bir karar alındığının ifade edildiği genelge ile ilgili olarak görüşünü aldığımız Bodrum CHP İlçe Başkanı Halil Karahan “19 Ekim Cuma saat 17 itibarı ile adaylık başvurularının tamamlanacağı bildirilmişti. Bizde ilçe başkanlığı olarak bu tarihe göre hazırlıklarımız tamamladık. Şu an itibarı ile oldukça yoğun bir başvuru yapılmakta. Sürenin uzatılması ile daha da fazla aday adayının başvuracağını tahmin ediyoruz. Şu ana kadar Bodrum Belediye Başkanlığı için 7 aday başvururken, Bodrum belediye Meclis Üyelikleri için ise 56 aday adayı başvurdu…” dedi.

30 Mart 2014 seçimlerinde Bodrum Belediye Meclisi için 96 aday adayı başvurmuştu.

HALİL KARAHAN ASİL İLÇE BAŞKANI OLARAK ATANDI…

Diğer taraftan Bodrum Belediye Başkanlığı için aday adaylığı için başvuruda bulunan Recai Seymen’in istifası ile yerine boşalan CHP Bodrum ilçe Başkanlığını Halil Karahan vekaleten sürdürmekteydi. Aldığımız bilgilere göre CHP Genel Merkezi görevini vekaleten sürdürmekte olan Halil Karahan’ı, CHP Bodrum İlçe Başkanlığına asil olarak atadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.