Bodrum Gündem

“KUTSAL BİR GÖREVE TALİP OLDUĞU İÇİN KENDİSİYLE GURUR DUYUYORUZ…”

2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkanlığı için Muğla’da resmi aday adaylığını ilk açıklayan isim olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un ailesi kutsal bir göreve talip olduğu için kendisi ile gurur duyduklarını kaydettiler.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Yaklaşık 20 yıldır Bodrum yarımadasında belediye başkanlığı yapan Mehmet Kocadon, dün Muğla’da resmi aday adaylığını binlerce kişi önünde açıklarken kendisini izleyen eşi, ağabeyi ve kız kardeşinin de en kendisi kadar heyecanlı oldukları gözlendi.

Mehmet Kocadon’un ağabeyi ve aynı zamanda Bodrum Ticaret Odası Başkanı olan Mahmut Kocadon, kardeşinin böyle kutsal bir göreve talip olmasından dolayı ailece kendisi ile gurur duyduklarını kaydetti. Mahmaut Kocadon “Kardeşimin böyle güzel ve kutsal bir göreve talip olmasından dolayı gurur duyuyoruz. 20 yıllık da bir tecrübesi var, büyük bir tecrübe. Beldeden başlayıp Türkiye’nin bir numaralı ilçesi, turizm beldesi Bodrum’da iki dönem üst üste bir belediye başkanlığı ve ondan sonra Muğla. Kardeşimin seçilmesi durumunda Muğla’nın ciddi büyük bir kazancı olacak. İnşallah gerekli merciiler de bu adamı görürler. Bodrum için, Muğla için, Türkiye için güzel kararlar verirler. “ dedi.

Kocadon’un kız kardeşi Dilek Kocadon “ Yolu da bahtı da açık olsun. Bu işe gönül verdi, dilediği inşallah gerçekleşir.  Biz her zaman ailece yanındayız. “ derken Muğla’ya adaylığı ile yepyeni bir yola çıkan Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon ise “Mehmet Kocadon tüm Muğla’ya, il geneline hizmet etmeye talip oldu bugün.  Biz buna talip oldu diyoruz, çünkü bunu yürekten istiyor. Ben de onun bu samimiyetine, çalışkanlığına, azmine her zaman hayran olmuşumdur. Bu işin üstesinden geleceğine son derece eminim. Bu güne kadar halkın gücüyle, insanların sevgisiyle bir yerlere gelmiş insandır.  Hakkımızda hayırlısı olsun. “ dedi.

Mehmet Kocadon’un Muğla’ya adaylık başvurusu için gidişine Bodrumdan yaklaşık 500 araç konvoy halinde eşlik ederken, ilçe binası yanında bulunan parktaki basın açıklamasına da 2 bine yakın vatandaş katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.