Bodrum Gündem

SARUHAN, ESKİ BAŞKANLARI YANINA ALDI…

Geçmiş dönemde Belediye Başkanı olan Mehmet Ülküm, İbrahim Çömez ve Mazlum Ağan’ı da yanına alan CHP’nin Bodrum Belediye Başkan Aday Adaylarından Mustafa Saruhan, Bodrum’da görev yapan gazeteciler ile kahvaltıda buluştu.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Muğla’nın Büyükşehir olmadan önce Yalıkavak belediye Başkanlığını yapan, 2014 seçimlerinde ise Bodrum Belediye Başkanlığı için en iddialı adaylardan birisi olmasına karşın, Mehmet Kocadon’un CHP’ye transfer edilmesi ve Belediye başkanı olarak atanmasının ardından da Bodrum belediye meclis üyesi olarak beş yıldan bu yana sessiz bir şekilde bu görevini sürdüren Mustafa Saruhan Bodrum Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklamadan önce, gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi.

ESKİ BAŞKANLAR YANINDAYDI…

Kahvaltıya katılanlar arasında geçmiş dönemde Belediye Başkanı olan Mehmet Ülküm, İbrahim Çömez ve Mazlum Ağan ve Mehmet Kocair ile birlikte Mustafa Saruhan’ın adaylığını destekleyen Belediye Meclis Üyeleri Önder Batmaz, Cafer Doğan ve Ali Demiröz de vardı.

Bodrum Belediye Meydanında Palmiye Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltıya

Kahvaltıda oldukça dikkat çeken kısa bir konuşma yapan Mustafa Saruhan “İlçesini seven arkadaşlarımız gerek belediye başkanı aday adaylığı, gerekse de meclis üyeliği aday adaylığına hazırlanıyorlar, başvuruda bulunuyorlar. Bunlardan birisi de benim. Ümit ediyorum ki kazanan Bodrumumuz olsun…” sözleri ile başladı.

DAHA İYİSİNİ YAPARIM DEMEK SADECE TEMENNİ…

Mustafa Saruhan birlikten güç doğacağına inandığını ifade ederken; “Her kim diyorsa ‘Ben daha iyisini yaparım’ evet, bunlar temennidir…” şeklindeki ifadesi oldukça manidardı.

Ekip ve takım çalışmasının çok önemli olduğunu da vurgulayan Saruhan; “Bir köyü, bir kasabayı, bir ilçeyi, bir ili güzel yapanlar, oranın insanlarıdır. Ben şahsen Bodrum’un güzel insanlarına güveniyorum. Çok değerli insanlar var, çok değerlerimiz var. Gerekse burada doğmuş büyümüş, gerekse de burayı kendisi için yaşanır bir yer olarak seçmiş insanlar. Hepimizin yakından tanıdığı veya tahmin ettiği değerli insanlarımız, gazetecilerimiz var. Bizim de kaynağımız insan, siyasetçilerin kaynağı insan. O insanlarla birliktelik sağlanabilirse başarılı bir şekilde yol alınır ve yaşadığı coğrafyaya hizmet eder…” dedi.

Daha sonra kahvaltıya katılanlar ile birlikte fotoğraf çektiren Saruhan gazeteciler yerel markalı zeytinyağı, mandalina reçeli ve peksimet paketi hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.