Bodrum Gündem

BODRUM CUP, GELİRLERİ TEV’E KALACAK 3 BÜYÜK KONSERLE RENKLENİYOR…

BODRUM CUP, GELİRLERİ TEV’E KALACAK 3 BÜYÜK KONSERLE RENKLENİYOR…

 

Düzenlediği benzersiz etkinliklerle bir deniz festivali olarak tüm dünyada adından söz ettiren The Bodrum Cup, 30. yılında da katılımcılarını dopdolu bir programla karşılamaya hazırlanıyor. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı konserlerin geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

Bodrum Gündem Haber

Akdeniz’in en büyük yat yarışlarından biri olan The Bodrum Cup, 30. yılında en dolu programıyla festival havasını zirveye çıkarıyor. The Bodrum Cup, Amerikan Hastanesi ve Four Seasons Hotel’in isim sponsorluğu ile Opet ve Yalıkavak Marina’nın ana sponsorluğunda bu yıl Kenan Doğulu, Levent Yüksel ve Bengü’nün muhteşem canlı performanslarını izleyicilerle buluşturacak. The Bodrum Cup konserlerin yanı sıra Mavi Yolculuk Mutfağı yemek yarışmasıyla katılımcılarını mavi yolculuğun bir macera olarak kabul edildiği yıllara götürecek.

Konser gelirleri TEV’e bağışlanacak

Organizasyon, bu yıl da muhteşem konserlerle yaza güle güle diyemeyenleri çağırıyor. 22 Ekim Pazartesi günü Yalıkavak Marina’da, saat 20:00’de başlayacak Four Seasons Hotel The Bodrum Cup Istanbul Challenge Ödül Töreni ve saat 21:00’de gerçekleşecek 30. Kampana Töreni’nin ardından sahne alacak olan Kenan Doğulu, American Hospital The Bodrum Cup’ın katılımcılarına hoş geldiniz diyecek. Ardından 23 Ekim Salı, saat 21:00, Yalıkavak Marina’da sevenleriyle buluşacak olan Levent Yüksel sahneyi devralacak. Son olarak da 27 Ekim Cumartesi, saat 21:00, Ağanlar Tersanesi İçmeler’de düzenlenecek American Hospital The Bodrum Cup Ödül Töreni’nden sonra Bengü, katılımcıları muhteşem anılarla uğurlayacak.

Konserlerden elde edilen gelirler ise Türk Eğitim Vakfı’na, Prof. Dr. Galip Beygu İsen-The Bodrum Cup Eğitim Fonu’na aktarılacak. 2018’in Eylül ayında vefat eden The Bodrum Cup kurucularından, deniz ve Bodrum sevdalısı, Prof. Dr. Galip Beygu İsen adına gerçekleştirilen bu fondan üniversiteli genç denizcilere burs desteği sağlanacak.

51 yıldır başarılı ve maddi imkânları kısıtlı gençlere eğitim desteği veren Türk Eğitim Vakfı’nın Muğla Şubesi geçtiğimiz sene bağışçısı, sanat güneşimiz Zeki Müren’in bir dönem yaşadığı Bodrum’da açıldı. Bağış ve hizmet potansiyeli açısından tüm kriterleri karşılayan Muğla, diğer iller arasında en üst sıralarda yer alıyor. Bugüne kadar yurt içinde 250bin burs desteği sağlayan Türk Eğitim Vakfı, sadece Muğla’da 3000’e yakın öğrenciye burs verdi.

Mavi yolculuğun serüven olduğu yıllara götürecek

American Hospital The Bodrum Cup’ın sunduğu eğlenceler bununla sınırlı değil. Organizasyonun her sene düzenlediği Mavi Yolculuk Mutfağı Yemek Yarışması; Metro, Gastronometro ve Arçelik’in sponsorluğunda bu sene de programda yer alıyor. Kapalı kutu konseptinde gerçekleşen bu yarışma sayesinde organizasyon 23 Ekim Salı, saat 18:00, Yalıkavak Marina’da katılımcılarına mavi yolculuğun imkânsızlık içerisinde bir serüven olarak adlandırıldığı dönemi tekrar yaşatacak. Kutunun içinden rastgele çıkan malzemeleri kullanarak doğaçlama yemekler yapan yarışmacılar, Mavi Yolculuk Mutfağı’nın gizli tariflerini gün yüzüne çıkarıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.