Bodrum Gündem

İYİ’LER AYDINLI KADINLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ…

İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun ve İYİ Parti Bodrum İlçe Yönetimi, Konacık Mahallesi’nde yaşayan Aydınlı kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Aydınlılar Eğitim, Sosyal, Kültürel, Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Fikret Aslan ve dernekteki kadın çalışma gurubu ile kahvaltıda bir araya gelen İYİ Parti Yönetimi; İYİ bir Bodrum ve İYİ bir Türkiye için karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.  Ayrıca İYİ Parti Bodrum İlçe Yönetimi kadın üyeleri tarafından kahvaltıya katılan kadınlara, tülbent dağıtıldı.

Bodrum Aydınlılar Derneği’ndeki kadın çalışma grubu ile kahvaltıda bir araya geldiklerini belirten İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun şunları söyledi;

“Bugün Konacık Mahallemizde yaşayan Aydınlı kadınlarla kahvaltıda bir araya geldik. Geçen hafta aşure günleri olmuştu ve ben katılamamıştım. Bu nedenle de bu hafta biz onları davet ettik. Aydınlı kadınlarla bir araya geldiğimiz bu kahvaltıda sohbet ediyoruz, Konacık üzerine, belediyecilik üzerine ve bizlerde İYİ Parti’nin belediyecilik anlayışını kendilerine anlatıyoruz. Fikir alışverişinde bulunduğumuz ve çok önemli bilgeler aldığımız güzel bir kahvaltılı toplantı oldu. Ben Aydınlılar Dernek Başkanı Fikret arkadaşımıza ve bu kahvaltıya katılan kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kadınlarımızla birlikte, gençlerimizle birlikte inşallah iyi bir Bodrum’u ve iyi bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.”

Düzenlenen kahvaltı sonrası İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun ve Aydınlı kadınlar, Konacık Çırkan Mahallesi’nde bu yıl ilk defa kurulan sebze pazarını ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dilediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.