Bodrum Gündem

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANI BODRUM´U ZİYARET ETTİ…

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Ekim ayı olağan toplantısı  Bodrum’da yapıldı. Toplantıya Federasyon Başkanı Kerim Koç ve Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu yönetim kurulu, Ekim ayı toplantısını Federasyon Başkanı Kerim Koç başkanlığında  Bodrum’da gerçekleştirdi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Masa Tenisi Sporunda Bodrum İlçesinde yeterli bir potansiyel olduğu belirtildi ve yönetim kurulu üyeleri bu yönde bazı incelemelerde bulundu.

Yaklaşık olarak 580 civarında sporcunun katılımı ile gerçekleşen toplantıda 1, 2 ve 3. Ligler organize edildi. Bodrum’da ayrıca Bodrum Masa Tenisi Derneği ile Alt yapı antrenörlerinden Hüseyin Özgül ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı, yönetim kurulu üyeleri Bodrum İngiliz Kültür Kolejini ziyaret ederek verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu yönetim kurulu üyesi Ali İnan’dan elde edilen bilgilere göre ziyaret sırasında Bordum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile de görüşen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu yönetim kurulu başkan ve yönetim kurulu üyeleri  görüşme sırasında masa tenisi sporuna verdiği  destekten dolayı Bekir Yılmaz’a teşekkür etti. Ayrıca Federasyon yönetim kurulunun çalışmaları hakkında Kaymakam Bekir Yılmaz’a geniş bilgi verildi.

Bodrum Masa Tenisi Derneği ile Alt yapı antrenörlerinden Hüseyin Özgül Bodrum’a yapılan toplantı ile ilgili olarak “Yönetim Kurulu Toplantısı için Bodrum’da bulunan, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı sayın Kerim Koç ve değerli yönetim kurulu üyelerini, antrenörlüğünü yaptığım Bodrum İngiliz Kültür Kolejinde ağırlama onurunu yaşadık. Hem başkanımız hem de yönetim kurulu üyelerimize, Bodrum’da ki altyapı çalışmalarını yerinde gösterme, bilgi alışverişini yapma şansına sahip olduk.
Ayni zamanda, raket tutmaya heveslenen küçük yavrularımızın henüz bu yaşlardayken federasyon başkanıyla tanışma hatta karşılıklı “atışma” fırsatı yakalayıp bu deneyimi yaşamalarına keyifle şahitlik etik.

Kafilenin iki günlük tüm transfer islerini, bir ricamla üstlenen kurumum İngiliz Kültür Koleji kurucuları Mine Tezer ve Erdal Balcı’ya, değerli TMTF yönetim kurulu üyem Ali İnan’a, bu keyifli günü yaşamamıza vesile olan herkese şükran, masa tenisi sporunun varlığına  minnetle” şeklinde bir mesaj yayınladı.

Muğla il genelindeki Masa Tenisi Federasyonu yönetim kurulu üyesi Ali İnan tarafından Muğla il genelindeki Masa Tenisi Sporu çalışmaları hakkında Federasyon yönetim kuruluna geniş bilgi verildi.

 

Kaynak: Muğla Devrim

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.