Bodrum Gündem

FARKINDA MISINIZ? MEME KANSERİ OLABİLİRSİNİZ…

FARKINDA MISINIZ? MEME KANSERİ OLABİLİRSİNİZ…

Mülkiyeliler Birliği Bodrum Şubesi ve Uludağ Üniversitesi Onkoloji Dayanışma Derneği (Onkoday) işbirliği ile Meme Kanseri Farkındalık etkinliği düzenleniyor.

Bodrum Gündem Haber
1/31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ayı etkinlikleri çerçevesinde; Mülkiyeliler Birliği Bodrum Şubesi ve Uludağ Üniversitesi Onkoloji Dayanışma Derneği (Onkoday) işbirliği ile 27 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 14:00’de Bodrum Mavi Otel’de (Bardakçı Koyu) düzenlenecek Konferans/Panel’de “Meme Kanserinde Erken Tanı ve Tedavideki Gelişmeler” anlatılacak ve maket üzerinden de “Elle Meme Muayenesi Eğitimi” verilecektir. Meme kanseri erken tanı ve tedavisindeki son gelişmeler ile kendi kendine meme muayenesi eğitimine konuşmacı olarak Prof.Dr.Türkkan Evrensel, Op.Dr.Murat Çalıkapan ve Eğitim Hemşiresi Elif Pişkin katılıyor.

Günümüzde her sekiz kadından biri meme kanserine yakalanmakta  erken tanı ve uygun tedavi ile sağ kalım oranı yüzde 98’e ulaşmaktadır. Bu nedenle bu tür etkinliklerin erken tanı için farkındalık yaratması açısından önemli olduğu ifade ediliyor…

de ediliyor…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.