Bodrum Gündem

Yerel yöneticileri partililer ve halk belirleyecek…

Yerel yöneticileri partililer ve halk belirleyecek…

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya “Yerel yöneticileri partililer ve halk belirleyecek. Türkiye’de Bodrum gibi beyaza bürünecek…” dedi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’da partililer ile bir araya gelen ve oldukça iddialı sözler ile özellikle Ege bölgesinde çok büyük bir hamle gerçekleştirileceğini belirten Ankara Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya “Türkiye’de Bodrum’un beyazlığı  bürünecek. Sadece Bodrum ve Muğla ile yetinmeyeceğiz. Muğla’ya kardeş olabilmesi için Manisa, Balıkesir, Bursa’yı, Antalya’yı da alarak yolumuza devam edeceğiz. Uşak’ı alacağız, ‘Anadolu Kaplanları’ diye isimlendirdiğimiz, ama bu kaplanların can çekiştiği Denizli’yi de alacağız. Bunu önce partililerimizin iradesiyle ve sonra da bunu halkın iradesi ile gerçekleştireceğiz…” dedi.

Yerel Yöneticileri partililer, Üyeler Belirleyecek

“Bizler birileri gibi sırça saraylarda oturup kimin belediye başkanı, kimin meclis üyesi olacağını belirleyenlerden değiliz…”  diyerek sözlerini sürdüren Kaya “Bizler Bodrum’da kimin çok daha iyi Belediye Başkanlığı yapacağını bilemeyiz. Buradaki partililerimiz buna karar verecekler. Bizim genel merkez yöneticileri olarak görevimiz de bu kararların altına imza atmak olacaktır. Kararı biz değil buradaki partililerimiz üyelerimiz verecektir. Biz kimin belediye başkanı olacağına bakmıyoruz. Bir halkın belediyeciliği var, bir de sarayın belediyeciliği var. Sarayın belediyeciliğini kabul edenler gidip sarayın kapısına kapıkulu olsunlar, halkın belediyeciliğini hayata geçirmek isteyenlerde halk ile kol kola girecekler ve halka hizmet vermeye devam edecekler…” dedi.

Yıldırım Kaya 2019 Yerel Yönetim Seçimlerinde Bodrum’dan da yüzde 65 değil, yüzde 75 oranında oy beklediğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.